StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чому не можна обмітати людину: про яку біду попереджають древні прикмети

9 січня 2024, 16:35оновлено 13 січня, 23:55
974
Наші предки вірили, що на людину, яку обмели віником, можуть звалитися неприємності.
Девушка, веник
Чому не можна обмітати людину/ колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, unsplash.com

Напевно, багато хто з нас ще з дитинства пам’ятає, як нам постійно казали: "Не можна людину обмітати віником". У висновку під час прибирання вдома доводилося постійно стежити за тим, щоб нікого не обмести. Але чи знаєте ви, чому не можна обмітати людину, і про що саме говорить прикмета, яка прийшла до нас з давніх-давен?

Радимо прочитати також наступний матеріал: Лише люди з "орлиним зором" вгадають тварину за 4 секунди: надзвичайно складна загадка

Наші предки вірили, що не можна обмітати людину віником, адже це може призвести до неприємностей, які зваляться їй на голову. Ця людина може зазнати великих збитків, втратити друзів, а нові люди не будуть до неї тягнутися і не матимуть бажання з нею знайомитися.

відео дня

Але неприємності можуть з’явитися не лише в тому разі, якщо вас випадково або не випадково обмели, а й тоді, коли хтось обмив вас під час миття підлоги. Наприклад, ви працюєте в офісі, і прибиральниця обмила підлогу навколо вас, поки ви сиділи за робочим столом і виконували свою роботу. Згідно з давніми прикметами, якщо людину обмили, це може призвести до виникнення хвороби або до інших неприємностей.

При цьому вважається, що гірше може бути, якщо вас обметуть чи обмиють, зачепивши віником, шваброю чи ганчіркою ваші ноги. Але в тому випадку, якщо вас обмели чи обмили і при цьому не торкнулися ваших ніг, то сильні неприємності вам не загрожують, тому не варто боятися.

Загалом, щоб уникнути будь-яких неприємносте і щоб не хвилюватися, просто варто намагатися уникати таких ситуацій.

Раніше ми розповідали, до чого синиця стукає у вікно. Згідно з давньою прикметою, стукіт синички у вікно є знаком, який не можна пропускати повз увагу. Так пташка намагається попередити про важливі зміни.

Також раніше ми розповідали, до чого сняться померлі родичі. Якщо до вас уві сні прийшли люди, яких уже немає серед живих, це може бути як хорошим, так і поганим знаком.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти