StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

До чого сняться померлі родичі: що говорять древні прикмети

3 січня 2024, 13:36оновлено 3 січня, 19:44
Якщо до вас уві сні прийшли люди, яких уже немає серед живих, це може бути як хорошим, так і поганим знаком.
Сон, девушка
До чого сняться померлі родичі/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, ua.depositphotos.com

Ще з давніх давен сни привертали увагу наших предків. Снам надавалося особливе значення і отримані таким чином знаки по-різному тлумачилися. Але коли сняться померлі родичі, такі випадки можуть здаватися дивними і навіть моторошними.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Загадка для найуважніших: потрібно за 5 секунд знайти чоловіка на малюнку

Але якщо ви побачили уві сні людину або людей, яких уже немає серед живих, не варто лякатися. Такий сон може не віщувати нічого поганого, а просто вказувати на певні зміни у житті. Для того, щоб повністю розтлумачити сон, важливо звертати увагу на всі його деталі.

відео дня

Є різні тлумачення того, навіщо померлі приходять уві сні. Згідно з деякими тлумаченнями, це може вказувати на наближення певного нещасливого випадку або хвороби у когось з рідних. Якщо людина, якої вже немає серед живих, обійняла когось уві сні, то скоро в житті цієї людини можуть відбутися зміни. Ці зміни можуть бути як хорошими, так і поганими.

Якщо ж померла людина уві сні знову помирає, то вас може чекати якась зрада з боку рідних. Це може слугувати своєрідним попередженням про зраду.

Але є ще й інше тлумачення того, що означає, коли сняться померлі родичі. Це може вказувати на те, що скоро вам доведеться зіткнутися з несправедливістю в реальному житті. Якщо ж сниться кілька померлих людей одразу, то це може бути попередженням, що сім’я або близькі вам люди можуть захворіти або потрапити у серйозну біду.

До чого сняться померлі родичі – пояснення психолога

Але є і цілком логічні пояснення того, до чого сняться покійні родичі. Психолог Анна Кушнерук зазначає, що сон – це найчастіше продовження того, що ми думали, що відчували чи що переживали вдень.

"Ті думки, з якими ми йдемо до сну, безумовно продовжуються. Адже мозок – як генератор. Він почав працювати і на цьому імпульсі продовжує свою роботу. Наступна причина (того, чому нам сняться ті чи інші речі – ред.) – це те, що людина не може промовити. Наприклад, вона чогось боїться, і не може внутрішньо з цим бути й не виводить це у мову. Тобто внутрішнє думання продовжується у цих картинках", – зазначила психолог.

Також вона пояснила, що сновидіння відрізняються тим, що у них не все прямо – дуже часто там відбувається механізм згущення. Це часто заплутана мозаїка. Наприклад, ви говорили про щось з однією людиною, а у сні ви говорите на цю тему із зовсім іншою людиною, або якісь люди вам сняться у нетипових для них і не пов’язаних з ними обставинах. Ці переплутаності в людини створюють надзвичайну внутрішню напругу.

"Ще один момент – якщо людина відчуває себе фізично погано, якщо вона хвора, то вона починає відшукувати якийсь внутрішній ресурс, щоб себе мобілізувати й одужувати. І кошмар дуже часто виконує функцію такого будильника. Тобто весь організм намагається мобілізуватися для того, щоб всі сили кинути на боротьбу зі страхом. Підвищується наша температура, підвищується наша розумова діяльність, і ми таким чином себе нададаптуємо над своїми власними почуттями", – пояснила Анна Кушнерук.

Також психолог зазначила, що тлумачення снів за сонниками не працює, адже значення сну в кожної людини індивідуальне.

Раніше психолог розповіла, як визначити, що людина аб’юзер. Важливо знати, хто такі аб’юзери, щоб не потрапляти під їхній вплив або вчасно вийти з-під такого впливу. Аб’юзери вміють дуже тонко маніпулювати людьми.

Також раніше психолог Анна Кушнерук назвала 11 причин подружньої зради. Коли чоловік зраджує дружині або дружина чоловіку, такий вчинок має логічне пояснення. Психолог розповіла, які причини підштовхують до зради.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти