Я готовий до переговорів з Путіним, але в разі їх провалу - третя світова війна, - Зеленський

20 березня 2022, 17:35
Зеленський допустив провал переговорів з Путіним.
Я готовий до переговорів з Путіним, але в разі їх провалу - третя світова війна, -  Зеленський
Зеленський допустив провал переговорів з Путіним і розповів про наслідки / commons.wikimedia.org

Президент України Володимир Зеленський заявив, що готовий до переговорів з Володимиром Путіним, який розв'язав війну в Україні.

Але їх провал означатиме початок Третьої світової війни, заявив Зеленський в інтерв'ю CNN.

"Я готовий до переговорів з ним (Путіним). Я був готовий в останні два роки. І я думаю, що без переговорів ми не можемо завершити цю війну. Я думаю, що ми повинні використовувати будь-який формат, будь-який шанс, щоб мати можливість вести переговори, можливість розмовляти з Путіним. Але якщо ці спроби не вдадуться, це означає третю світову війну", - вважає Зеленський.

відео дня

Президент також закликав продовжити переговори з РФ, попередивши, що в іншому випадку втрати Росії будуть величезними.

читайте такожПутін не погоджуватиметься на переговори ще тиждень-два-Денисенко"Ми завжди наполягали на переговорах. Ми завжди пропонували діалог, пропонували рішення для світу. І я хочу, щоб мене зараз почули всі, особливо в Москві. Пора зустрітися. Пора поговорити. Пора відновити територіальну цілісність і справедливість для України", - зазначив президент України.

Переговори Росії та України

19 березня радник голови офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що переговори України та Росії щодо війни можуть тривати кілька тижнів. Однак є ознаки того, що позиція Москви в переговорах "стала адекватнішою".

Британський міністр закордонних справ Ліз Трас заявила, що Росія використовує переговори щодо врегулювання конфлікту з Україною для того, щоб провести перегрупування військ. За її словами, країна, яка налаштована на діалог, не буде бомбити мирне населення без розбору в день діалогу. Трас зазначила, що немає жодного серйозного виведення російських військ з території Української держави або ж вагомих пропозицій.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти