У Києві готують сюрприз для українців: в МЗС очікують візиту "головних партнерів" України

20 лютого 2023, 11:03оновлено 20 лютого 2023, 11:56
Напередодні річниці нападу Росії на Україну до Києва можуть приїхати головні партнери в боротьбі з агресією країни-окупанта, заявив Олексій Мельник.
Андрій Мельник
На українців чекає сюрприз у вигляді приїзду високопоставлених гостей - Мельник / Посольство України в Німеччині

У Києві готується сюрприз для українців. У річницю початку повномасштабної війни Росії проти України до столиці можуть прибути головні партнери по боротьбі з відбиттям російської військової агресії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ України Олексій Мельник.

В ефірі всеукраїнського телемарафону UA Разом він розповів про те, що пробки в Києві пов'язані з сюрпризом, який готується для українців.

"Я сподіваюся, що той сюрприз, який готується - вдасться, адже для нас важливо, що напередодні річниці агресії ми відчуємо і побачимо не тільки підтримку на словах, а й присутність наших важливих, головних партнерів у Києві", - підкреслив Андрій Мельник.

Візит Байдена до Європи

Як повідомили в Bloomberg, президент США Джо Байден 20 лютого приїде з візитом до Польщі. Американський лідер зустрінеться з польським президентом Анджеєм Дудою. Обговорюватимуться питання посилення позицій НАТО та війни Росії проти України.

Байден має намір виступити з промовою на адресу директора РФ Володимира Путіна і російського народу.

Журналісти не виключили, що Байден може приїхати і в Україну. Приїзд Байдена до Києва та зустріч із Зеленським могли б стати знаковими подіями напередодні річниці повномасштабного військового вторгнення Росії.

В американському виданні Politico написали, що в Білому домі розглядали таємний план, щоб Джо Байден перетнув кордон з Україною. Втім, така поїздка виключалася помічниками Байдена у зв'язку з питаннями безпеки.

Наступ Росії:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти