Україні розслаблятися не можна, Путін шукає зброю для продовження терору - Безсмертний

21 листопада 2022, 22:38
Російський диктатор продовжуватиме атакувати Україну, а також намагатиметься придушити внутрішні протести в країні.
Володимир Путін, російські військові
Путін продовжить терор України / Колаж фото сайт Кремля, Міноборони РФ

Російський диктатор Володимир Путін шукатиме зброю по всьому світу, щоб продовжувати криваву війну в Україні, а також придушувати протести в Росії. Він також намагатиметься тиснути на світ і навіть використовувати корупцію на світовій арені. Про це заявив український дипломат і політик Роман Безсмертний в інтерв'ю ТСН.ua.

Стратегія Путіна розділена на 2 частини – внутрішню і зовнішню. Диктаторський режим глави Кремля тільки погіршить його нинішнє становище.

"Перша - це внутрішня. Це посилення поліцейського режиму, недопущення протестів. Але це буде посилювати внутрішнє протистояння всередині системи. І рано чи пізно, як говорить історія імперської Росії і Радянського Союзу, виникає внутрішній серйозний конфлікт, який призведе до повішення або до розстрілу, до чого завгодно", - сказав Безсмертний.

Політолог переконаний, що Україні не можна розслаблятися, адже Путін намагатиметься тероризувати українців.

"Україні розслаблятися не можна, тому що вони будуть з сумкою бігати по світу, шукати різного роду зброю для того, щоб продовжувати атакувати Україну. А третє - зрозуміло, що на міжнародній арені будуть відбуватися дуже серйозні баталії ... Кремль буде робити все, щоб гадити цивілізованому, демократичному світу", - зазначив дипломат.

Він додав, що заходу краще почати допомагати Україні не тільки зброєю, а й військовими силами.

"У цивілізованого світу зараз є два способи діяти: перший – це встати поряд з Україною, не тільки шляхом допомоги, а й шляхом збройного поєднання зусиль. Або другий варіант - рано чи пізно прийти до цього, але це буде дорога ціна, тому що Польща – це перший крок кремлівського фюрера", - зазначив Безсмертний.

Раніше повідомлялося, що російський диктатор Володимир Путін і Міноборони РФ втратили довіру росіян. Тому Кремль зараз сподівається на підтримку блогерів – військових оглядачів. Російська верхівка влади сподівається, що росіяни прислухатимуться до блогерів, і що таким чином вдасться впливати на їхню думку.

Нагадаємо, раніше директор Інституту трансформації суспільства, економіст і політолог Олег Соскін зазначав, що в Росії вже почали говорити Володимиру Путіну, що через вторгнення в Україну є шанс втратити країну. У Росії наростає невдоволення через вторгнення в Україну. Наближені до Володимира Путіна забили тривогу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти