Україна закликала внести Росію до чорного списку FATF

18 березня 2022, 00:15
Оскільки Росія здійснює в Україні все нові і нові варварські злодіяння, її необхідно виключити.
Дмитро Кулеба
Україна закликала внести Росію в чорний список FATF / Reuters

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав виключити Росію за її варварські злочини з усіх цивілізованих організацій. Голова МЗС також запропонував внести Москву до чорного списку FATF.

"Оскільки Росія здійснює в Україні все нові і нові варварські злодіяння, її необхідно виключити з усіх цивілізованих організацій і майданчиків", - написав Кулеба в Twitter.

Міністр також закликав всі держави-члени FATF (Financial Action Task Force) невідкладно виключити Росію з консорціуму і внести її до чорного списку організації.

відео дня

читайте такожЗеленського і народ України висунули на Нобелівську премію миру

Financial Action Task Force - міжурядова організація. Розробляє світові стандарти у сфері протидії відмиванню злочинних доходів та фінансуванню тероризму.

Раніше радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко розповів, що українські засоби протиповітряної оборони щодня збивають по кілька повітряних суден. ППО можуть збивати цілі на висоті 5 тисяч кілометрів, системи працюють ефективно.

Чиновник акцентував увагу на тому, що Росія за 21 день російсько-українського військового конфлікту вже втратила третину своїх бойових літаків.

Нагадаємо, в ніч на 16 березня ЗСУ провели військову операцію під Києвом, в ході якої вдалося ліквідувати велику кількість техніки окупантів РФ і живої сили.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти