Україна готує удар Росії удар у відповідь: Зеленський зробив заяву

26 серпня 2024, 22:02
504
Сили оборони України за поточну добу взяли в полон чергових російських окупантів, сказав президент Володимир Зеленський під час свого відеозвернення.
Зеленський, Курська область
Росія отримає відповідь у Курській області - Зеленський / Колаж: Главред, фото: скріншот Офіс президента, УНІАН

Україна відповість на масований удар країни-агресора Росії, причому так, як потрібно. Відповідні заходи буде вжито на напрямках ведення війни. Про це заявив президент Володимир Зеленський.

Під час свого вечірнього відеозвернення в понеділок, 26 серпня, він розповів про те, що відповідь Росії готується.

"Щодо нашої відповіді Росії - ми готуємо, і щодо застосування F-16, і щодо операції в Курській області - продовжуємо наші дії в певних районах саме так, як Україні потрібно", - наголосив Володимир Зеленський.

відео дня

Атака Росії на Україну 26 серпня - головні новини за темою:

Війська РФ у понеділок вранці, 26 серпня, атакували енергетичну інфраструктуру України. У багатьох містах прогриміли вибухи. Ворог застосував понад сотню ракет і стільки ж БПЛА Shahed.

По всій Україні запроваджувалися екстрені відключення світла, фіксувалися проблеми з водопостачанням. Проблеми були в Києві, Дніпрі, Львові, Одесі та інших містах.

У Міністерстві енергетики розповіли про відключення світла через ракетний удар. Міністр Герман Галущенко сказав, що ситуація складна, триває робота з відновлення інфраструктури.

Що відомо про операцію ЗСУ в Курській області?

Операція ЗСУ в Курській області - військові заходи України, спрямовані на вирішення питань безпеки своєї країни на території агресора Росії.

Українські військові 6 серпня перетнули українсько-російський кордон і почали бойові дії в Курській області. Встановлено контроль над понад 82 населеними пунктами. Прорив углиб російської території - понад 35 кілометрів.

Можливими цілями ЗСУ називають відтягування російських військ із фронту в Україні та примус Росії до справедливого миру. Бої тривають. Українська армія просувається вперед.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти