У Кравчука розповіли, як в ОБСЄ намагалися влаштувати перемовини України і "ЛДНР"

2 березня 2021, 15:31оновлено 2 березня 2021, 16:15
Модератор від ОБСЄ П'єр Морель пішов на пряме порушення Мінських угод, вважає Сергій Гармаш.
ТКГ, Мінські переговори
Представники ОРДЛО не є учасниками ТКГ щодо Донбасу - Гармаш / УНІАН

На черговому засіданні Тристоронньої контактної групи з питань врегулювання військового конфлікту Росії та України на Донбасі координатор політичної підгрупи від ОБСЄ П'єр Морель чинив тиск на Київ з метою обговорення плану "ЛДНР" щодо реінтеграції ОРДЛО, розповів український парламентер в Facebook Сергій Гармаш.

За його словами, під час перемовин більше за усіх виступали не представники Росії та окремих районів Донбасу, а модератор дискусії від ОБСЄ П'єр Морель. Він чинив тиск на перемовну групу Києва з метою обговорення так званого "плану ОРДЛО" щодо Донбасу. Це пряме порушення Мінських угод, тому що представники окремих районів Донецької та Луганської областей не є суб'єктами перемовин.

"За весь час сьогоднішніх консультацій (а я пішов хвилин за 10 до закінчення цього фарсу) представник Росії говорив секунд 30. В основному віщав модератор від ОБСЄ посол Морель. Навіть більше, ніж земляки з російськими паспортами. Тиснув, щоб ми обговорювали план ОРДЛО. Хоча ОРДЛО не член ТКГ і це пряме порушення Мінських угод", - підкреслив Гармаш.читайте такожУ Кравчука назвали терміни завершення війни на Донбасі

Перемовини щодо Донбасу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти