ЗМІ повідомили, коли може "полетіти голова" міністра Авакова

15 червня 2021, 20:24
Соратник президента повідомив, що рішення про звільнення Авакова хоча й розглядається, але остаточного вердикту щодо цього питання поки що немає.
Арсен Аваков
Аваков можуть відправити у відставку - ЗМІ / УНІАН

Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков може незабаром втратити посаду міністра, повідомляє НВ із посиланням на свої джерела в Слузі народу.

За їхніми словами, Офіс президента може дати хід минулорічній постанові Ради. Якщо воно буде підтримано, то доля Авакова може бути вирішена вже цієї осені.

Тим не менш, у Слузі народу поки що немає консенсусу щодо того, як це можна реалізувати.

відео дня

"Схоже, президент вже відчув, що може й сам всім керувати", - сказав один із депутатів фракції.

За його словами, якщо це вдасться, то Зеленський прибере останню перешкоду до перетворення ОПУ на одноосібний орган ухвалення рішень у державі.

читайте такожАваков звернувся до РФ через агресію на Донбасі

Разом з тим, близький соратник президента повідомив, що рішення про звільнення Авакова хоча й активно вже розглядається, але поки що остаточного рішення щодо цього питання немає.

Як раніше писав Главред, Міністерство внутрішніх справ України має інформацію розвідки, згідно з якою є відомості про можливі загрози критичній інфраструктурі держави з боку Росії. Це може статися у випадку запуску Північного потоку-2 під приводом початку транзиту газу в обхід української газотранспортної системи. Про це заявив голова МВС Арсен Аваков.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти