Різко стало погано, Кирила вивели під руки: патріарха Путіна госпіталізували

12 вересня 2024, 14:57
490
Патріархові стало сильно зле — його навіть довелось супроводжувати до швидкої під руки.
Патриарх, скорая
Патріарху Кирилу стало різко зле / Колаж: Главред, фото: Уніан, тг-канали

Російському патріарху Кирилу, оголошеному СБУ в розшук через підтримку розв’язаної РФ війни в України, стало погано після виступу на площі Олександра Невського, де завершилася хресна хода.

Як повідомляє кореспондент "Фонтанки", патріарх Кирило відчайдушно розповідав учасникам ходу про спокуси та застерігав від усього західного. Він клявся, що ситуація закордоном зовсім не краща, ніж в РФ. А також, що правда та істина, начебто, на боці агресорів.

Хто такий патріарх Кирило

Патріарх Кирило (рос. Патриарх Кирилл; справжнє ім'я Володимир Михайлович Гундяєв, рос. Владимир Михайлович Гундяев; нар. 20 листопада 1946, Ленінград, РСФСР) — російський релігійний діяч, колишній агент КДБ, єпископ Російської православної церкви, з 1 лютого 2009 року — Патріарх Московський, предстоятель Російської православної церкви, заявляє Вікіпедія.

відео дня

Проповідує доктрину "русского міра". Головний ініціатор церковного мілітаризму.

Після завершення хресної ходи на честь перенесення мощів Олександра Невського натовп помітив різку зміну стану слуги Путіна. Патріархові стало погано — його навіть довелось супроводжувати до швидкої під руки.

Співрозмовник "Фонтанки" у Смольному розповів, що причиною стала спека.

Карма не щадить нікого, буквально перед інцидентом патріарх Кирил розповідав на форумі об'єднаних культур у Санкт-Петербурзі про "смиренність" Росії.

"Росія за всієї її могутності дуже смиренна країна. Ми нікому нічого не нав'язуємо, нікого не окуповуємо, нікого не поневолюємо, ми спокійно йдемо своїм історичним шляхом", — слуга Кремля.

Злочини РФ в Україні - останні новини

Нагадаємо, що агресори продовжують кошмарити українців - РФ обстріляла енергетичну інфраструктуру у шести областях України. Під ворожі обстріли потрапляла цивільна енергетична інфраструктура у Дніпропетровській, Донецькій, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях. Минулої доби енергетики відновили живлення для 30 368 споживачів, знеструмлених внаслідок бойових дій та технологічних порушень.

Окрім цього, окупанти посилили тиск ще на одній ділянці фронту. Збільшується кількість артилерійських обстрілів противника, кількість застосування розвідувальних безпілотних апаратів, скиди з безпілотників.

На жаль, армія РФ окупувала два нові населені пункти на Донбасі. Окупанти, ймовірно, захопили Лисівку та Маринівку в Донецькій області.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти