Фігурант скандалу з "корабельною сосною" розсмішив Раду, переплутавши телефон з мікрофоном

17 липня 2020, 17:27
Корнієнко пояснив свій вчинок втомою.
Корнієнко
Депутати аплодували Корнієнку / Ліга.немає

Під час засідання Верховної Ради курйозний випадок стався з лідером партії Слуга народу Олександром Корнієнком. На початку свого виступу він сказав слова "Алло, так? Добрий день" в мікрофон, після чого зірвав оплески від колег.

Курйозний інцидент стався в момент, коли Корнієнку дали слово для виступу. Парламентарій спочатку забув вставити свою депутатську картку, після чого сказав у мікрофон: "Алло, так? Добрий день".

Сесійний зал вибухнув від сміху і почав аплодувати Корнієнку.

Сам голова партії Слуга народу пояснив курйоз втомою.

"Бачите, вже запрацювалися...", - сказав нардеп.читайте такожКорнієнко виправдався за "робочу бабу" на адресу нардепа Аллахвердієвої

Раніше Олександр Корнієнко потрапив у скандал після публікації відеоролика, де він у Миколаєві під час пресконференції розповідав голові фракції Слуга народу в Раді Давиду Арахамии про активістку Тетяну Домбровську, яку у пропрезидентській партії бачать кандидатом на пост мера Миколаєва. Під час розмови використовувалися такі фрази, як "баба робоча" і "корабельна сосна", які миттєво стали крилатами і розлетілися по просторах інтернету.

Пізніше Корнієнко записав відеозвернення, в якому вибачився перед своєю колегою Іриною Аллахвердієвою, а також Тетяною Домбровською.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти