"Не випробовуйте терпіння": Захарова в істериці накинулася на Захід

27 квітня 2023, 18:23
Захарова звинуватила США в утиску "корінних інтересів" країни-агресорки Росії.
Мария Захарова, США, Украина
Захарова накинулась на Захід / Колаж фото ЦКВ, Офіс президента

У Росії розуміють, що армія окупантів вже не може нічого змінити на фронті, а українська армія готується до потужного контрнаступу. Москва намагається залякати Захід та змусити їх припинити поставки військової допомоги Україні. Росія знову почала погрожувати ядерним ударом. Про це в істериці заявили представник Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова, повідомляє Reuters.

Захарова звинуватила США в нібито утиску "корінних інтересів" Росії. Вона намагається переконати, що Америка "підвищує ставки у протистоянні з Росією".

"Ми зробимо все, щоб не допустити розвитку подій за найгіршим сценарієм, але не ціною утиску наших життєвих інтересів ... Я не рекомендую нікому сумніватися в нашій рішучості і перевіряти її на практиці", - сказала Захарова.

відео дня

Росія погрожує розміщенням ядерної зброї в Білорусі

Директор РФ Володимир Путін 25 березня зробив заяву, згідно з якою агресор Москва зібралася розмістити на території Республіки Білорусь тактична ядерна зброя. Озброєння в РБ з'являться, мовляв, у відповідь на прохання Лукашенка. Ядерні заряди Росії в Білорусі перебуватимуть під контролем Москви.

У КНР виступили проти передачі ядерної зброї від одних держав іншим. У Пекіні заявили, що дотримуються позиції, згідно з якою конфлікти потрібно вирішувати дипломатичним шляхом. Не можна допустити ризиків розв'язання ядерної війни.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов вважає, що Китай, ймовірно, не допустить розміщення російської ядерної зброї в Білорусі. За словами чиновника, риторика Путіна - шантаж західного світу. Москва намагається організувати переговори щодо завершення війни проти України в рамках своїх умов.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти