Медведчук подав позов до Верховного Суду у відповідь на санкції

16 березня 2021, 22:57
Одіозний народний обранець звернувся до Верховного Суду України - туди він подав позов, в якому оскаржив санкції, введені нещодавно владою нашої країни.
Медведчук
Медведчук подав позов до Верховного Суду / УНІАН

Нардеп Віктор Медведчук подав позов до Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду України, в якому оскаржив введення проти нього санкцій українською владою.

Зазначається, що позову, який надійшов до суду, присвоєно реєстраційний номер справи - № 9901/73/21.

"16 березня 2021 року до Касаційного адміністративного суду у складі Верховного суду надійшов позов, яким оскаржується указ президента України від 19 лютого 2021 року № 64/2021 "про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", а саме П. 7 Дод. 1, згідно з яким застосовано санкції до позивача-громадянина України Віктора Медведчука", - йдеться в повідомленні прес-служби Верховного Суду.

відео дня

Санкції проти Віктора Медведчука - про що раніше писав Главред:

  • 19 лютого відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони України, за результатами якого президенту запропонували ввести нові санкції, в тому числі проти громадян України.
  • РНБО рекомендувала ввести санкції проти 19 юридичних осіб та 8 фізичних осіб.з восьми юросіб – п'ятеро є громадянами України. Серед них - Віктор Медведчук, Оксана Марченко та Наталія Лавренюк.
  • РНБО доручила повернути у власність держави нафтопродуктопровід "Самара-Західний напрямок"(володіння яким приписується Медведчуку, - ред.).
  • В СБУ заявили, що рішення РНБО базувалося в тому числі і на доказах спецслужби, яка продовжує документувати можливу причетність даних осіб до фінансування тероризму в ОРДЛО.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти