Кабмін підвищив граничний вік для роботи в органах МВС

3 червня 2022, 19:49
Працівникам органів МВС дозволили ділити відпустку на кілька частин, також було врегульовано порядок проходження атестації.
МВС
Підвищено граничний вік співробітників МВС / УНІАН

Кабмін підвищив граничний вік для роботи в органах Міністерства внутрішніх справ, повідомляє в Telegram представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

За його словами, Уряд вніс зміни до Положення про службу рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ. Зокрема, середньому і старшому начальницькому складу підвищили граничний вік на службі з 45 до 55 років.

Працівникам органів МВС дозволили ділити відпустку на кілька частин, врегульовано порядок проходження атестації, а також тимчасового зайняття посад при тривалих відпустках.

відео дня

читайте такожНавіть якщо війна з РФ завершиться в 2022 році, Путін може напасти на Україну через 10 років – МВС

Як повідомляв Главред, раніше очільник Міноборони України Олексій Резніков заявив, що є давнім прихильником легалізації зброї в Україні. Однак він підкреслив, що в українців має бути право на зберігання, а не носіння короткоствольної зброї.

За його словами, це може підвищити безпеку громадян, допомогти правоохоронцям і зменшити злочинність.

Також Резніков заявив, що в Україні потрібно прийняти закон про легалізації обігу вогнепальної зброї серед населення. Початок повномасштабної війни істотно "лібералізував" процес отримання зброї, але тепер це пора легалізувати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти