"Це фільм про його смерть": Ющенко пояснив, що покладе край правлінню Путіна

29 липня 2022, 14:18
Російський тиран ненавидить нинішню Україну, вважає третій президент.
Ющенко, Путін
Ющенко, Путін / скріншот

Російський диктатор Володимир Путін вважає, що демократія і свобода українського народу ставить під загрозу існування його імперського режиму, і тому прагне знищити Україну, якою вона є сьогодні.

Третій президент України Віктор Ющенко в коментарі "Телеграф" розповів, що демократія і свобода можуть покласти край правлінню Путіна.

"Найбільше, чого завжди боявся Путін, - для нього український приклад це фільм про його смерть. Демократія і свобода, якщо вона прийде в Росію, це буде останній день існування режиму Путіна, тому він весь час повинен демонструвати своїй нації, що самодержавство, імперія, православ'я це ті цінності, які потрібно сповідувати", - підкреслив Ющенко.

"Знищити Україну, знищити націю, державу, — він це вважає "проектом антиросія". Тому, що чим більше матиме Україна досвіду в демократії і свободі, тим менше життя залишається російському політичному режиму", - додав він.

читайте також"Лежить в калюжі сечі": Арестович спрогнозував "страшний" кінець ПутінаНагадаємо, раніше три президенти України - Леонід Кравчук, Леонід Кучма, Віктор Ющенко – закликають підписантів Будапештського меморандуму довести, що документ не був обманом, зупинивши Росію.

Екс-президенти у своєму зверненні нагадали, що майже 30 років тому п'ять ядерних держав зобов'язалися перед Україною поважати її незалежність і територіальну цілісність.

Також ми повідомляли, генеральний секретар Соціал-демократичної партії Німеччини (СДПН) Ларс Клінгбейль відреагував на повномасштабну війну Росії в Україні. Він назвав це "кінцем для Путіна".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти