Єрмак висловився щодо виключення Дубінського з фракції Слуга народу: з'явилася відповідь нардепа

22 січня 2021, 19:55
Народні депутати прагнуть всебічно вивчити всі обставини ситуації, що склалася навколо Олександра Дубинського, підкреслив глава ОП.
Олександр Дубинський
Олександр Дубинський / УНІАН

Глава Офісу президента Андрій Єрмак прокоментував інформацію про можливе виключення з фракції Слуга народу нардепа Олександра Дубінського, проти якого були введені американські санкції.

"Наскільки мені відомо, фракція партії Слуга народу ставиться до цього питання дуже серйозно і відповідально. Народні депутати прагнуть всебічно вивчити всі обставини і аргументи", - сказав глава ОП в коментарі виданню Strana.ua.

Він підкреслив, що в четвер відбулася зустріч членів фракції з тимчасовою повіреною Сполучених Штатів в Україні Крістіною Квін.

"Депутати планують також заслухати Олександра Дубінського, добре все зважити і прийняти рішення. Переконаний, що це і є свідченням політичної зрілості та державної позиції більшості депутатів Слуги народу", - зазначив Єрмак.

У свою чергу Дубінський прокоментував заяву Єрмака про можливе виключення його з парламентської фракції Слуга народу.

"Про те, хто кого, за що і як буде виключати, ми серйозно поговоримо на засіданні фракції. Мені кинуто виклик. Цей виклик я прийняв. Про решту трохи пізніше. Чекайте", - заявив Дубінський.

читайте такожСША ввели санкції проти української компанії: за що покарали

Відзначимо, що в своєму Telegram-каналі Дубінський стверджує, що Monobank запропонував йому закрити рахунок у банку.

"Дорогий Друг-банкір! Працівники створеного тобою Монобанку заметушилися, чогось злякалися і під зовнішнім впливом посилено пропонують мені закрити рахунок в цьому банку. Ну, щоб нібито не мати їм зайвих проблем)" - написав Дубінський.

Депутат зазначив, що не збирається закривати рахунок.

Єрмак висловився щодо виключення Дубінського з фракції Слуга народу: з'явилася відповідь нардепа

Санкції проти Олександра Дубінського:

  • Влада США прийняла рішення ввести санкції проти низки громадян та організацій України - за втручання у вибори американського президента.
  • У тому числі, під санкції США потрапив нардеп Олександр Дубінський.
  • Американські чиновники підкреслюють, що особи та організації, проти яких були введені санкції, є частиною "пов'язаної з Росією мережі впливу, що має відношення до депутата Верховної Ради Андрія Деркача".
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти