Разумков розповів про створення нової політсили в Раді: "Будемо об'єднуватися"

29 жовтня 2021, 06:35оновлено 29 жовтня 2021, 10:54
Дмитро Разумков був відправлений у відставку з посади спікера парламенту 7 жовтня.
Дмитро Разумков, Олексій Гончаренко
Дмитро Разумков зазначив , що у нього вже є команда / УНІАН

Ексспікер Верховної Ради, народний депутат Дмитро Разумков заявив про намір створити нову політичну силу.

"Будемо об'єднуватися, будемо рухатися вперед, будемо... повертати людей, в тому числі, і в парламенті, до того ж, є обіцянки, які від нас чекають люди ... сили у мене на це є, час теж є, бажання є, команда є. Сподіваюся, буде більше. І я буду все робити, щоб довіра людей, навіть не рейтинг, а довіра - не падала", - передає слова ексспікера "Інтерфакс".

читайте такожЗвільнений з посади спікера Разумков заявив про появу в Раді "БДСМ-коаліції"Даючи відповідь на уточнююче запитання, чи йдеться про парламентську групу всередині фракції чи про окрему політичну силу, народний депутат сказав: "думаю, що я знайду сили і в державі для того, щоб далі розвивати і все ж таки зробити те, що ми обіцяли людям".

Нагадаємо, Рада відправила Дмитра Разумкова у відставку з посади голови парламенту. Рішення підтримали 284 народних депутати, і жодного голосу не дали парламентські фракції ОПЗЖ і ЄС.

Пізніше колишній спікер ВР виступив на брифінгу перед журналістами, де натякнув на амбіції стати президентом України. Він підкреслив, що "буде створювати свою команду і "не збирається на пенсію". Підходящі для цього люди знайдуться як у парламенті, так і поза ним, впевнений Разумков.

Разумков з травня по листопад 2019 року очолював партію "Слуга народу", першим номером у списку якої був на дострокових парламентських виборах у 2019 році. Посаду спікера українського парламенту він обіймав з 29 серпня 2019 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти