Запускатимуть ракети: експерт розповів, в якому випадку США застосують зброю

27 жовтня 2023, 21:05
723
Російський диктатор не піде на відкритий конфлікт проти США, але буде це робити руками інших країн.
ВСУ, США
Експерт розповів, коли США почнуть застосовувати зброю / Колаж: Главред, фото: 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого, Офіс президента

США можуть застосувати зброю в ході гібридної війни, яку розв'язав російський диктатор Володимир Путін. Про це в інтерв'ю Главреду розповів голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.

Експерт вважає, що Америка не піде на відкритий конфлікт з РФ, точно також, як це і не зробить РФ.

"Росія, якщо і буде діяти, то в режимі гібридної війни, чужими руками. Відносно Ірану приводом для американців для застосування збройної сили (наприклад, для ракетних або авіаційних ударів) можуть стати ракетні удари або авіаційні атаки на Ізраїль з боку Ірану. Тоді США можуть відповісти разом з Ізраїлем", - говорить Фесенко.

відео дня

Він додав, що США можуть почати запускати ракети, але робити це будуть в Ірані.

"Американці можуть застосовувати свої засоби ППО або свої ракети для ударів по центрах запуску ракет в Ірані. Тобто втручання Штатів можливе лише в тому випадку, якщо Іран зі своєї території буде атакувати балістичними ракетами, авіацією і тому подібним", - говорить Фесенко.

Хто такий Володимир Фесенко

Фесенко Володимир (8 листопада 1958, Лозова, Харківська область) - український політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента". Лауреат премії "Celebrity Awards 2020" в номінації "Політолог року", пише Вікіпедія.

Коли і як закінчиться війна в Україні

Перший заступник міністра оборони України Олексій Павлюк зробив приголомшливий прогноз і заявив, що наступного року Україна переможе. Він додав, що Україна має озброєння, яке наближає перемогу ЗСУ і не дає окупантам досягти успіху.

Азербайджанський військовий аналітик Агіль Рустамзаде розповів яким буде закінчення війни і назвав 3 сценарії. Він вважає, що навіть після перемоги Україні варто бути напоготові, адже РФ може атакувати країну знову.

Військовий експерт Роман Світан назвав місяць і сценарій закінчення війни в Україні. Він вважає, що до кінця вересня наступного року закінчиться війна проти Росії її розгромом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти