Арестович показав знімок без сорочки у відповідь на критику його фото з пляжу

24 травня 2023, 14:28
Колишній радник керівника Офісу президента Олексій Арестович прямо відреагував на скандал щодо його відпочинку в Ізраїлі.
Арестович
Олексій Арестович / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот

Олексій Арестович, колишній радник Офісу президента публічно прореагував на недавній скандал, який викликали в Мережі його свіжі пляжні фото, зроблені в Ізраїлі. Він не придумав нічого іншого, як опублікувати свою фотографію без сорочки в Facebook.

Справа в тому, що на тих самих пляжних фото, де мокрий Арестович гуляв по пляжу в одних плавках, він виглядав помітно погладшав і хизувався помітним животом. І таким чином, мабуть, Арестович вирішив відповісти критикам.

До слова, багатьох користувачів мережі обурило те, що колишній радник ОП спокійно зміг покинути країну під час воєнного стану заради морського відпочинку. Але тут, по всій видимості, все законно ‒ у Арестовича є троє неповнолітніх дітей від різних шлюбів. І, відповідно, він зумів перетнути кордон з цієї причини.

відео дня
Арестович, живіт

Нагадаємо, нещодавно в РФ звинуватили главу української розвідки Кирила Буданова в "організації терористичного співтовариства, незаконному обігу зброї та тероризмі". Кирило Буданов відреагував на свій "заочний арешт" у Москві. Він навіть зрадів, бо його робота дала свій результат.

Мін'юст держави-агресора Росії оновив реєстр іноземних агентів і в його список додався ще один музикант, який відкрито засудив війну і жорстокий напад терористичної Росії на мирну Україну. Так, в список потрапив засновник групи "Ногу звело!" Максим Покровський.

А 11 травня 2023 року до переліку "терористів та екстремістів" влади країни-агресора РФ додали і Олексія Арестовича.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти