StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У країні-агресорі Росії ще один співак став іноагентом

1 квітня 2023, 20:49
Макса Покровського внесли до списку іноагентів за засудження військового нападу Росії на Україну.
Покровський
Макс Покровський / Скріншот YouTube

Мін'юст держави-агресора Росії оновив реєстр іноземних агентів і в його список додався ще один музикант, який відкрито засудив війну і жорстокий напад терористичної Росії на мирну Україну.

Так, в список потрапив засновник групи "Ногу звело!" Максим Покровський, пише пропагандистське видання "Стархіт".

"За даними Мін'юсту, Максим Покровський відкрито виступав на підтримку недружньої країни, активно взаємодіяв з іноземними структурами, негативно висловлювався щодо громадян країни-агресора Російської Федерації, брав участь у зборі коштів на підтримку України", - пише пропагандистське медіа.

відео дня

Видання також зазначає, що 54-річний артист разом з дружиною і дітьми живе в Америці. Повертатися в терористичну Росію артист найближчим часом не планує і продовжує будувати кар'єру в демократичних країнах.

Нагадаємо, раніше російський артист, соліст групи "Ногу звело!" Макс Покровський, який з перших днів повномасштабного вторгнення підтримує Україну, зізнався, що був вражений реакцією українців на його пісні. Покровський написав уже кілька композицій, присвячених подіям в нашій країні і виконує їх на своїх концертах, розповів він в ефірі телемарафону.

За словами Макса, він починає виконувати пісні про Україну без представлення. Він упевнений, що люди дуже чекають саме цих пісень, тому вони не потребують жодних слів.

Раніше російський співак Макс Покровський і його група Ногу звело! випустили зворушливу пісню і кліп під назвою "Україна". Варто відзначити, що день релізу був навмисно призначений на 12 червня - день, коли в РФ відзначають День Росії.

Це не перша пісня, написана рокерами на підтримку України. Раніше, на 9 травня Покровський випустив антивоєнну пісню " Росія, назад".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти