Володимиру Зеленському пора заявити на весь світ, що Путін - вбивця

24 березня 2021, 08:35
США дали моральну оцінку всій російській політиці. Черга за Україною.
Зеленський Путін
Володимир Зеленський повинен повторити слова Байдена про Путіна / Reuters

Чи вбивця Путін? Це зараз головний політичний тест світової політики, який треба задати кожному політику в Україні.

Заява президента США Байдена і заява Білого дому, що "Путін - вбивця!" - це новий категоричний імператив, який вимагає повної переоцінки ставлення до РФ в українській владі і в оточенні Володимира Зеленського.

Чому Верховний Головнокомандувач Зеленський не робить звернень із засудженням вбивств українських воїнів на Донбасі? Чи готовий сам Зеленський дати чесну відповідь на питання, на яке дав відповідь президент США?

відео дня

Чи готовий дати чесну відповідь Андрій Єрмак, який фактично керує зовнішньою і внутрішньою політикою України?

читайте такожБайден назвав Путіна вбивцею і тепер у нього проблемаСША дали моральну оцінку всій російській політиці. Не можна заглядати в очі вбивці. З вбивцею не можна вести якісь сепаратні переговори - інакше ти схвалюєш його злочинні дії. Вбивці не можна довіряти. Вбивця повинен бути поза законом, поза рамками людської моралі. Вбивця і всі, хто його підтримують, заслуговують або покарання або смерті.

І не дивно, що в російських державних ЗМІ - істерика, і не дивно, який колосальний резонанс викликали в світі слова Байдена.

Кремль розуміє, що Байден своїми словами почав будувати санітарну зону навколо Росії і Путіна. США рішуче поглиблюють прірву між Росією і вільним цивілізованим світом.

Відбуваються глобальні зміни. Ніякі санкції з РФ вже не будуть зняті - навпаки, Україна повинна зробити все для їх посилення. Будь-яка зараз провокація на фронті і будь-яке вбивство українських військових повинні отримувати максимальний резонанс і максимальне обурення з боку української влади.

читайте такожБайден повинен знищити Путіна в найближчі чотири рокиПитання - " Чи вважаєте ви, що Путін вбивця?" - це питання українські журналісти повинні задати кожному українському політику, депутату парламенту, чиновнику ОП, кожному міністру Кабміну і самому президенту України.

Мовчати недостатньо. У світі створюється новий потужний антипутінський фронт, і Україна зобов'язана бути в перших рядах опору.

"Путін - вбивця!" Давайте скажемо це і давайте ставитися до вбивці як воно того заслуговує.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти