Адміністрація Байдена приступила до зачистки путінського режиму

27 січня 2021, 10:20
Якщо за протестами стоять більш серйозні люди, ніж Навальний, то вони просто зобов'язані все провести як в Єгипті або в Тунісі, за кілька тижнів.
протести в Росії
Протести в Росії можуть повторитися 31 Січня / Reuters

Заявлено, що 31 січня протестні заходи будуть проведені повторно. Зрозуміло, що ніяких спроб навіть зобразити бажання отримати дозвіл на ці протести ніхто робити не буде.

Теоретично крок правильний - одиночний, нехай і масовий, протест нічого не означає. Потрібно виходити знову. Однак тут є ризик, і ризик очевидний: повторно вийти може набагато менше людей, хоча масовість і не є основним фактором, але як мінімум повторення попередньої акції має бути. Влада почне реагувати тільки в тому випадку, якщо динаміка буде висхідною.

Однак у подіях, запущених прильотом Навального, починає проглядати і певна проектність.

відео дня

Я вже писав, що демократи можуть з місця в кар'єр вирішити проблему Росії, як фактора невизначеності в переформатуванні світового порядку, що проходить прямо зараз. Для них це вже не питання принципу, а суто раціональне рішення.

Є проблема, її потрібно усувати. Коли ти ведеш повноцінну війну, мати під боком психопата, від якого не знаєш, що він викине в будь-який момент часу - справа ризикована.

читайте такожРосія переходить до білоруського сценаріюПротести повинні бути досить серйозними, щоб до Путіна в бункер спустилася делегація і запропонувала йому на вибір склянку "новачка" або добровільне складання повноважень. Враховуючи, що вождь ховається в бункері вже майже рік, він повністю відрізаний від реального життя і що особливо важливо - від реальної інформації. Тому довести клієнта до потрібної кондиції, щоб він дозрів - завдання цілком посильне.

Якщо так - то рахунок часу може йти буквально на тижні. Довго тримати в напрузі обстановку неможливо, це сюжет не довгої планомірної облоги, а штурму, нехай і локального.

Зрештою, можна ж не захоплювати фортецю, а проломити ділянку стіни і запропонувати здатися без бою. Тільки пролом в стіні повинен бути досить переконливим, щоб обложений усвідомив марність подальшої оборони.

Тому якщо за вуличними протестами стоять більш серйозні люди, ніж сидить в допрі Навальний, то вони просто зобов'язані все провести максимально швидко. Як в Єгипті або в Тунісі, де на гостру фазу подій пішло близько двох тижнів-місяця.

При цьому, безумовно, люди виходять на протест самі. Обставини змушують їх виходити - криза, карантинний терор, відчуття повної безнадії. Плюс боягузливий фюрер, що ховається в підвалі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти