StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Давно пора: в мережі порівняли Дюну Лінча і Вільньова

10 вересня 2020, 16:28
Вихід трейлера довгоочікуваного фільму Дюна Дені Вільнева спровокував бурхливе обговорення в мережі, аж до порівняння фільму покадрово з Дюною 1984 року Девіда Лінча.
Дюна
Дюна / Warner Bros

Сайт IMDB порівняв сцени з трейлері Дюни 2020 Вільнева з тими ж сценами з фільму Девіда Лінча 1984, і залишили 55-секундне відео на оцінку фанатам, заодно порівнявши фабули фільмів, як вони готувалися до випуску в 1984 і в 2020.

Відео з порівнянням Дюни 1984 і дюни 2020 вийшло на Youtube-каналі IMDB.

"Нова Дюна виглядає знайомо? ПОДИВІТЬСЯ наше паралельне порівняння зі сценами з адаптації Девіда Лінча 1984 року з Тімоті Шаламе і Кайлом МакЛахланом", - пишуть в описі до відео.

У ролику порівняли заставки фільмів, зовнішність Пола, випробування коробкою, висадку на Араксіс, рідну планету Атрейдесів, битву Пола з наставником перед відльотом на Араксіс, знайомство з любов'ю всього життя Пола - Чані, політ на місця добування спайса і порятунок людей від хробака, втечу з палацу на Араксісі, зустріч з фременами і перша зустріч Пола і матері з піщаним хробаком.читайте такожДюна 2020-дата виходу, актори і трейлер фільму

Крім того, ресурс IMDB порівняв фабули фільмів

"Дюна (2020) - екранізація науково-фантастичного роману Френка Герберта про сина зі знатного сімейства, якому доручено охороняти найцінніший актив і найважливіший елемент в галактиці.

Дюна (1984) - син герцога веде воїнів пустелі проти галактичного імператора і злого ворога його батька, коли вони вбивають його батька, і звільняє свій пустельний світ від правління імператора", - описують фільми

У коментарях думки кардинально розділилися.

"THE LYNCH VERSION WINS OUT!!!!!!!!!!!!! THIS IS A GREAT COMPARISON VIDEO", "I really like the lightning strikes when the Shai Hulud emerges, but I'm liking the new trailer a lot!",

Давно пора: в мережі порівняли Дюну Лінча і Вільньова

"I love the David Lynch DUNE. Always have. That's why I'm excited for this vision, this version of DUNE. It looks amazing!", "The heat light distortion as they arrive on dune in the 1984 version.. is perfect.. looks a better scene.. it makes me ‘feel’ the oppressive heat",

Давно пора: в мережі порівняли Дюну Лінча і Вільньова

Всім подобається Дюна Лінча, але частина користувачів мережі стверджує, що обидва фільми будуть гідними, а інша частина стверджує, що Дюна Лінча - все ж таки найкраща.

Дюна 1984 и Дюна 2020 дивитися онлайн порівняння:

Нагадаємо, Дюна 2020 виходить 17 грудня 2020, але у вересні з'явилася інформація, що Дюна 2020 і Чудо-жінка 1984 можу бути перенесені через коронавірус.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти