StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Том Круз vs Крістіан Бейл - у мережі поєднали матюки акторів

21 грудня 2020, 15:46
На тлі того, як Том Круз зірвався на знімальному майданчику Місії нездійсненної 7, згадали істерику Крістіана Бейла на зйомках Термінатора.
Том Круз і Крістіан Бейл
Том Круз і Крістіан Бейл / ScreenRant

Американський актор Том Круз, який вибивав для знімальної групи фільму Місія нездійсненна 7 дозволи на зйомки в різних країнах, емоційно накинувся на знімальну групу.

Том Круз не витримав порушення на знімальному майданчику і покривав матом всю знімальну групу кілька хвилин.

Це викликало фурор в мережі, бо його записали на диктофон. Через кілька днів після цього, кіномани згадали, що в 2009 році на зйомках фільму Термінатор: Спаситель Крістіан Бейл після чергової важкої сцени майже 4 хвилини покривав матом оператора, який незрозумілим чином потрапив в його сцену під час зйомки.

У фільмі Крістіан Бейл грав Джона Коннора, і, як пізніше повідомили агенти, була занадто важка психологічна сцена, яка спровокувала істерику.

Забавно, але аргументи в "розмові" акторів звучать досить реально, оскільки звук Бейла ідеально поєднується з власним криком Круза.

Ось що вийшло у проекта The GOAT Movie:

Том Круз матюкає Крістіана Бейла (Місія нездійсненна 7 VS Термінатор 4):

Розшифровка і переклад тирад акторів наводиться нижче:

Том Круз лається на зйомках Місія нездійсненна 7:

"Ми - золотий стандарт. Кіностудії повернулися в Голлівуд і знімають зараз фільми завдяки нам. Тому що вони вірять в нас і в те, що ми робимо. Я розмовляю з кожною ***ною студією ночами, страховими компаніями та продюсерами. Вони беруть з нас приклад, який допомагає їм продовжувати працювати. Ми створюємо тисячі робочих місць, у***ки. Я не хочу більше такого бачити. Ніколи! В іншому випадку, ви звільнені. Якщо я ще раз таке побачу, провалюйте! Це стосується кожного члена команди", - кричав він.

Том Круз зазначив, що поведінка зараз вплине на майбутнє компанії.

"Ідіть і скажіть усім цим людям, що вони втратять свої будинки через те, що промисловість у д**і. Вони не зможуть накрити на стіл або платити за навчання в коледжі. Ось про що я думаю щоночі — про майбутнє цієї чортової індустрії! Так що вибачте, але мені не потрібні ваші вибачення. Раніше я вже просив про це вас, а тепер я вимагаю. Якщо ви не можете дотримуватися заходів безпеки, вам тут не місце. Ми не закриємо цей фільм! Зрозуміло?",- сказав актор.

Також Круз звернувся до одного з членів команди зі словами: "Ти будеш коштувати йому роботи".

"Я ясно висловлююся? Ви розумієте мою відповідальність? Я звертаюся до вашого розуму. Але якщо ви не здатні мислити розумно, то ви звільнені. На цьому все", - закінчив він розмову.

Крістіан Бейл матюкається на зйомках Термінатора 4:

"Бейл: Вали з йо****го майданчика, г*внюк!

Херлбат: Вибачтн.

Бейл: Та ти, не вибачайся, а, б***ь, подумай хоч секунду! Ти що робиш, твою м****? Ти професіонал чи як?

Херлбат: Професіонал.

Бейл: Я що, ходжу по майданчику і... Брюс, заткнись на х***! Не затикай мене!

Франклін: Ніхто тебе не затикає.

Бейл: Я ж не ходжу по майданчику і не вириваю "з м'ясом" тобі світло, б***ь, в середині сцени!! Так за яким х**м ти поперся через майданчик?? Що, б***ь, з тобою таке? Чого тобі не зрозуміло? Ти, б***ь, хоч розумієш, що людина, яка проходить в середині сцени, твою м***, відволікає?! Відповідай, б***ь! Чого ти не розумієш?

Херлбат: Я дивився на світло.

Бейл: За-ши-бісь! І як світло? Сподіваюся, було правильне, тому що зараз вже пофігу, вірно? Твою м****, ну ти і л*х! МакДжі, у тебе є що сказати цьому г**нюку?

МакДжі: Я нічого не бачив.

Бейл: Ну хтось же повинен був бачити і б***ь стежити за ним! Вже другий раз йому чхати на те, що відбувається перед камерою, б***ь! Я намагаюся грати, і тут у мене в голові думка: "А що це Шейн робить в кадрі"? Ти, б***ь, розумієш, що я відволікаюся від роботи, коли ти проходиш в кадрі?"

Нагадаємо, в листопаді зйомки місії нездійсненної 7 були припинені на тиждень, так як у 12 осіб на майданчику виявили COVID-19. Зйомки тривали навіть влітку в Італії та Англії - Том Круз отримав спеціально дозвіл від уряду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти