StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Том Круз вилаяв знімальну групу Місії нездійсненної

16 грудня 2020, 14:22
Знаменитий актор Том Круз постав з незвичайного боку - під час скандалу на знімальному майданчику.
Том Круз
Том Круз / кадр з фільму Місія нездійсненна

Голлівудський актор Том Круз неодноразово потрапляв у скандальні новини через свій вибуховий характер, і не особливо шкодує через це. Цього разу в Мережу злили запис, на якому чути як чоловік, не підбираючи слів, кричить на знімальну команду фільму Місія нездійсненна.

Том Круз не витримав поведінки на знімальному майданчику, і провів бесіду після того, як побачив, що члени групи стоять один від одного занадто близько, пише The Sun.

Пізніше з'явився запис його тиради, яку показав в Твіттер канал Culture Crave.

відео дня

"Ми - золотий стандарт. Кіностудії повернулися в Голлівуд і знімають зараз фільми завдяки нам. Тому що вони вірять в нас і в те, що ми робимо. Я розмовляю з кожною ***ною студією ночами, страховими компаніями та продюсерами. Вони беруть з нас приклад, який допомагає їм продовжувати працювати. Ми створюємо тисячі робочих місць, у***ки. Я не хочу більше такого бачити. Ніколи! В іншому випадку, ви звільнені. Якщо я ще раз таке побачу, провалюйте! Це стосується кожного члена команди", - кричав він.

Том Круз зазначив, що поведінка зараз вплине на майбутнє компанії.

"Ідіть і скажіть усім цим людям, що вони втратять свої будинки через те, що промисловість у д**і. Вони не зможуть накрити на стіл або платити за навчання в коледжі. Ось про що я думаю щоночі — про майбутнє цієї чортової індустрії! Так що вибачте, але мені не потрібні ваші вибачення. Раніше я вже просив про це вас, а тепер я вимагаю. Якщо ви не можете дотримуватися заходів безпеки, вам тут не місце. Ми не закриємо цей фільм! Зрозуміло?",- сказав актор.

Також Круз звернувся до одного з членів команди зі словами: "Ти будеш коштувати йому роботи".

"Я ясно висловлююся? Ви розумієте мою відповідальність? Я звертаюся до вашого розуму. Але якщо ви не здатні мислити розумно, то ви звільнені. На цьому все", - закінчив він розмову.

Фільм Місія нездійсненна 7 вийде 19 листопада 2021 року. У листопаді зйомки картини призупинили на тиждень, бо у 12 осіб на майданчику виявили COVID-19.

До цього зйомки тривали навіть влітку в Італії та Англії - Том Круз отримав спеціальний дозвіл від уряду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти