StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Найпопулярніші фільми і серіали 2020 року за запитами Google

8 грудня 2020, 16:41
Пошуковий сервіс Goggle щорічно радує своїх найвідданіших користувачів рейтингами що люди шукали найбільше за рік. Пропонуємо ознайомитися з рейтингом фільмів і серіалів від Google.
Фільми та серіали
Кращі фільми і серіали 2020 за версією Google / Pixabay

Пошуковий агрегатор Google традиційно підводить підсумки і розсекречує дані з пошуку користувачів мережі. Що шукали українці серед фільмів і серіалів на карантині в 2020 році - читайте на Главред.

У 2020 році в світі розвивається пандемія, і українці серед інших націй сидять вдома. За цей час багато пристрастилися до перегляду фільмів і серіалів.

Рейтинг фільмів у пошуку Google в Україні 2020

Оскільки не в кожен будинок проведено супутникове ТБ, і не всі можуть дозволити собі купувати фільми і серіали, багато хто шукає їх в мережі.

відео дня

Не дивно, що найпопулярнішими запитами стали фільми "зараження" і картини 2019-2020 років, в першу чергу дитячі та драми.

Найпопулярніші фільми в пошуку в Україні 2020:

Рейтинг серіалів у пошуку Google в Україні 2020

Серіали більш доступні нині, ніж фільми, але попит на низ особливо великий ближче до прем'єри і відразу після. Мало які серіали можуть стати улюбленими - для постійного перегляду.

В умовах карантину в Україні шукали російські серіали, Українські серіали, і навіть зарубіжні. При цьому найбільше українців цікавили серіали Newflix - їх кількість найбільш значуща. Потім російські, українські та турецькі серіали. Першість отримав серіал Netflix "Паперовий будинок", 5 сезон якого вийшов у квітні 2020. Тоді ж весною була прем'єра серіалу "Спіймати Кайдаша", "Ніщо не трапляється двічі" і "Содержанки 2".

Російський серіал Перевал дятлова вийшов спочатку листопада 2020, а саундтрек для нього записувала ексцентрична співачка Maruv.

Найпопулярніші серіали в Україні 2020:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти