StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Спійматі Кайдаша 2020 розширена версія: дата виходу, актори і як дивитися

28 липня 2020, 12:55оновлено 1 вересня 2020, 12:59
Прем'єра серіалу Спійматі Кайдаша пройшла в березні 2020. Якою буде розширена версія Спійматі Кайдаша - читай на Главреді.
Спійматі Кайдаша 2020
Спійматі Кайдаша 2020 року - дата виходу / СТБ

Серіал Спійматі Кайдаша в розширеній версії виходить 31 серпня на СТБ, і буде йти з 20-15. У серіалі зіграли популярні актори, фінансування частково надало Держкіно. Перша прем'єра серіалу відбулася 2 березня 2020.

Що покажуть в серіалі Спійматі Кайдаша - розповідаємо в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що новий серіал Спійматі Кайдаша - адаптація роману Нечуй-Левицького Кайдашева сім'я від авторки кіборгів і Дике Поле Наталки Ворожбит.

Спійматі Кайдаша сюжет

Серіал Спійматі Кайдаша буде виходити в комедійно-драматичному жанрі, і найтонші жарти також будуть відсилання до сучасних проблем в суспільстві і сім'ї. Ну, а груша, природно, так і залишається "цвяхом" проекту і в центрі сценарію.читайте такожСпіймати Кайдаша 11, 12 серія: дивитися онлайн фінал серіалу 2020

Наталка Ворожбит вперше стала шоуранером проекту. Одні з головних ролей зіграли зірка Кріпосної Тарас Цимбалюк і зірка Кіборгів Віктор Жданов.

Актори відмінно відіграли історію Кайдашів, якою б вона була б в селі української глибинки в наш час - особливо, якщо враховувати, що за хронологією події збігаються з початком окупації Донбасу російськими найманцями і створення "ДНР" і "ЛНР".

"Коли я почала працювати над проектом, я зрозуміла, чому мене так чіпляла ця історія. Вона про мене, мою сім'ю, сусідів, оточення і землю, на якій я виросла. Тоді я ще не знала про іронію і критичний аналіз, але Нечуй- Левицький саме це і робив: критикував, іронізував і аналізував. Але не по-злому, а як звернення до близьких людей. Він їх поставив перед дзеркалом і сказав: "Дивіться, ви ж такі прекрасні! Чому ви такі нещасні? "У нас немає головних героїв. І немає поділу на поганих і хороших. Вони всі неоднозначні. І всім ти співчуваєш", - сказала вона про серіал.

Спійматі Кайдаша графік виходу серій

Серіал Спійматі Кайдаша отримав також підтримку Держкіно. При бюджеті 26,643 млн грн., Половину вартості - 13,322 млн грн дало Держкіно.

"Спійматі Кайдаша в народі означає "зажуритіся". Українці - особливі люди. У нас дуже багато унікальних рис характеру. На жаль, не всі вони позитивні. Герої цього серіалу - красиві і хороші люди.
Кожному герою ти бажаєш добра. Кожен заслуговує на щастя. Але чомусь, коли вони збираються в одному будинку, не можуть знайти спільну мову, не можуть помиритися, досягти щастя, якого заслуговують. Адже це відбувається в багатьох сім'ях. "Спійматі Кайдаша" - це наш відверту розмову з глядачем, тільки в форматі кіно. Ми дуже довго готувалися до його виробництва. Це важливий для нас проект, який міг виникнути тільки на СТБ", - розповіла директор телеканалу СТБ Людмила Семчук

Спійматі Кайдаша 2020 року - актори і ролі

  • Віктор Жданов - Кайдаш;
  • Ірина Мак - Кайдашиха;
  • Тарас Цимбалюк - Тарас;
  • Григорій Бакланов;
  • Антоніна Хижняк (Якушева);
  • Дарина Федина;
  • Ярослав Безкоровайний;
  • Роман Ясинівський;
  • Юлія Врублевська;
  • Ігор Назаров;
  • Олена Галл-Савальська;
  • Ніна Набока;
  • Христина Федорак;

Серіал знімала студія StarLightMedia ТОВ "ПроКіно".

Спійматі Кайдаша дивитися онлайн 02-03-2020 анонс:

Всі серії серіалу Спіймати Кайдаша виходитимуть на СТБ з 31 серпня по буднях.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти