StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жінка показала, що категорично не можна робити під час чищення туалету

7 квітня 2024, 02:42оновлено 7 квітня, 16:22
Експерт з прибирання та гігієни виявив, що люди часто роблять поширену помилку, коли справа доходить до прибирання туалетів.
Жінка показала, що категорично не можна робити під час чищення туалету
Як не можна чистити унітаз / колаж: Главред, фото: pexels

Експерт з прибирання розповіла про те, що більшість людей роблять одну важливу помилку, коли справа доходить до чищення туалетів. Все залежить від того, як використовувати щітку для чищення унітазів.

Радимо також ознайомитись із матеріалом: Чому не можна залишати сидіння унітаза піднятим: несподівана причина.

Експерт з гігієни Мері Футер застерігає людей від того, щоб після використання йоршика для унітазу, його не варто відразу класти у спеціальний тримач, передає видання Mirror.

відео дня

Вона опублікувала нещодавній пост в Instagram, де показала та розповіла про те, як правильно використовувати йоршик для унітазу. Фахівець також наголосила, що варто ретельно очищати щітку для унітазу, а вже потім ставити її назад у тримач. Жінка запропонувала набагато кращий і "гігієнічний" спосіб зробити це.

"Після того, як ви закінчите чистити свій унітаз, вам потрібно помити йоршик тим же миючим засобом, яким ви очищаєте унітаз. Після цього необхідно збризнути саму щітку перекисом водню та залишити йоршик висохнути, перш ніж покласти назад у тримач. Це буде гігієнічно", - написала експерт.

Дивіться відео про те, як правильно використовувати йоршик для унітазу:

Також, як дієвий варіант очищення йоршика для унітазу, підійде такий метод: варто налити відбілювач у тримач і дати йому постояти там перед наступним використанням.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти