StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка поділилася магічним прийомом, як дуже швидко очистити забруднений посуд

15 липня 2023, 00:15
36773
Як розповіла жінка, у неї була чашка, на якій було дуже багато вапняного нальоту. Він вмить зник за допомогою цього трюку.
сковорода
Жінка поділилася магічним прийомом, як дуже швидко очистити забруднений посуд / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Якщо ваші каструлі та тарілки дуже брудні, то не варто купувати новий посуд, адже гуру прибирання розповіла про чарівний метод, який вона використовує, щоб очистити брудний посуд. Про це пише Mirror.

"Я чую, як ви запитуєте: "Що це за дивовижний продукт? Це щось дуже дороге чи важкодоступне?" Фактично, це один із найскромніших предметів: таблетка для чищення зубних протезів", - розповіла жінка.

Як розповіла жінка, у неї була чашка, на якій було дуже багато вапняного нальоту. Таблетка для чищення зубних протезів видалила його.

відео дня

"Я не ношу зубних протезів, але також використовую таблетки для замочування сітчастих штор перед пранням. Дуже корисно", - зазначила вона.

Користувачі Мережі, які вже спробували цей трюк на власному досвіді, розповіли про свої враження: "Відтепер я постійно використовую таблетки для чищення зубних протезів, щоб видалити плями з чашок і посуду". Хтось написав: "Я кидаю їх в унітаз і залишаю на ніч, на ранок унітаз блищить".

Хтось інший запитав: "Чи працюватиме це на скляних вазах, оскільки я маю дуже брудну вазу з багаторічними плямами?". На що жінка відповіла: "Так, так. У мене була довга ваза з вузьким дном. Я не могла з неї очистити вапняний наліт. Я поклала таблетку для протезу і налила трохи води. Вапняний наліт пішов. Магія сталася".

Нагадаємо, раніше Главред повідомляв, що в Мережі досить популярне відео, на якому жінка взяла півлітрову пляшку кока-коли і просто вилила все в унітаз. Через деякий час вона показала вражаючий результат.

Також Главред розповідав, що чоловік поділився хитрим трюком, як охолодити дім у літню спеку. Все, що вам потрібно зробити, це замочити кілька рушників у холодній воді, а потім розвішати їх біля вікон і дверей. Саме цей простий трюк допоможе охолодити повітря та зробити перебування в приміщенні комфортнішим.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти