StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Замшеве взуття буде як нове: 6 лайфхаків, які допоможуть позбутися плям і потертостей

11 листопада 2023, 14:59
3981
Кілька простих і ефективних методів допоможуть зберегти текстуру та вигляд вашого улюбленого взуття.
Замшеве взуття буде як нове: 6 лайфхаків, які допоможуть позбутися плям і потертостей
Як відчистити замшеве взуття від плям / Колаж: Главред, фото: depositphotos.com, ua.papirus.com.ua, liderpak.ua

Придбавши пару замшевих туфель, ви вкладаєте гроші в предмет розкоші. Але з часом і використанням вони неминуче забруднюються або зношуються. Якщо ви цікавитесь, як почистити замшеве взуття ось кілька домашніх хитрощів, які допоможуть взуттю повернути свій первісний вигляд.

Як чистити замшеве взуття щіткою

Дощ і бруд можуть стати найлютішим ворогом вашого замшевого взуття. Але не хвилюйтеся, рішення є. Обов’язково дайте своєму взуттю повністю висохнути, якщо воно промокло або забруднилося. Потім спеціальною щіткою для замші або навіть щіткою з м’якою щетиною обережно видаліть бруд або пил. Завжди пам’ятайте, що чистити щіткою слід у напрямку ворсу замші, щоб зберегти її первісну текстуру.

Як позбутися подряпин за допомогою гумки для стирання

Хоча цей трюк може здатися дивним на перший погляд, але він надвичайно ефективний. Простою стирачкою можна видалити дрібні подряпини. Для цього обережно потріть подряпину та побачите, що вона зникне, як за помахом чарівної палички.

відео дня

Чорнильні плями: малярський скотч допоможе

Ви коли-небудь замислювалися, як почистити замшеве взуття, якщо на ньому залишилася чорнильна пляма? Якщо чорнило ще свіже, скористайтеся малярською стрічкою. Спробуйте приклеїти її поверх плями та підняти, повторюючи кілька разів, поки чорнильна пляма не зникне повністю.

Як позбутись складних плям

Складні плями можна видалити лезом. Хоча це може здатися ризикованим, цей метод корисний для тих плям, які, здається, неможливо видалити. Обережно проведіть лезом по плямі, намагаючись не пошкодити матеріал.

Як відчистити замшеве взуття водою

Оскільки вода є у кожного з нас, то бажання відмити замшеве взуття водою досить спокусливе. Проте важливо пам’ятати, що вода також може забруднити замшу. Якщо ви вирішите її використати, додайте у воду мило або нашатирний спирт. Потім злегка змочіть сумішшю ганчірку і обережно протріть нею пляму. Пам’ятайте, що замшеве взуття потрібно сушити в місці, подалі від джерел тепла.

Харчова сода і тальк - дієві помічники

Одне з чудес у пошуках того, як почистити замшеве взуття - ця пара. Вони ідеально вбирають вологу та видаляють жирні плями. Нанесіть невелику кількість на пляму, дайте постояти, а потім обережно почистіть щіткою. В результаті плями як і не було.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти