StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Навіщо додавати сіль у пральний порошок: секрет досвідчених господинь

20 жовтня 2022, 01:35
Звичайна сіль здатна виконати одразу декілька важливих завдань, що покращить якість прання у рази.
Стирка, стиральный порошок, соль
Сіль допоможе посилити дію прального порошку/ ua.depositphotos.com

Ми завжди розраховуємо на те, що після прання наші речі просто сяятимуть чистотою і свіжістю. Проте з різних причин ідеального ефекту не завжди вдається досягти. У деяких випадках на нас чатують прикрі розчарування – то якісь плями не відіпралися, то залишилися розводи від прального порошку, то від одягу не відчувається свіжості після прання.

Для кращого ефекту від прання можна, звісно, використовувати дорожчі миючі засоби. Проте ціни на багато з них можуть неприємно здивувати. Проте є досить прості способи, як підсилити дію дешевого прального порошку, щоб він міг і з забрудненнями впоратися, і свіжість одягу повернути.

Одним із таких засобів, як посилити пральний порошок, є проста сіль. Коли засипатимете порошок у лоток для миючих засобів в машинці, просто додайте туди одну ложку солі.

відео дня

У першу чергу сіль допоможе порошку впоратися навіть зі складними плямами, наприклад, від червоного вина, крові або шоколаду.

Також сіль є хорошим помічником у тому, щоб зберегти колір білих та кольорових речей. Один такий простий інгредієнт допоможе порошку краще виполіскуватися з тканин, і тому на них не залишиться розводів.

Крім цього, випраний із додаванням солі одяг краще триматиме свою форму.

Сіллю можна також замінити кондиціонер для одягу. У такому разі потрібно додати близько чотирьох великих ложок солі до порошку під час прання.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти