StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ви про таке не здогадувалися: фахівець із прибирання показала, як вивести стару жирну пляму за допомогою тарілки

21 жовтня 2023, 15:44
7887
Для цього вам знадобиться лише два засоби та тарілка.
Як випрати жирні плями з одягу
Як відіпрати жирні плями з одягу / Колаж Главред, фото скріншот TikTok (mama_mila_)

Багато плям можна відмити звичайним засобом для виведення плям, але якщо це жирний слід, то він може просто не відпратися. На щастя, одна спеціалістка з прибирання поділилася чарівним способом, який допоможе вивести стійкі жирні плями з одягу - і що найприємніше, це дуже бюджетний спосіб.

Як прибрати жирну пляму - лайфхак

Експерт з організації та стиліст з інтер'єру Шантель Міла, яка часто ділиться зі своїми підписниками у соціальних мережах порадами з прибирання, нещодавно поділилася на TikTok своїм лайфхаком для прання.

"Жирні плями зникнуть як за помахом чарівної палички. Цей метод - моя паличка-виручалочка для видалення як старих, так і свіжих жирних плям на улюбленому одязі! Тож цей метод став нашим рятівником", - каже жінка.

відео дня

На відео видно, як Шантель кладе одяг, на якому спереду кілька жирних плям, вона під них підкладає тарілку. Потім вона додала столову ложку мила для миття посуду та посипала пляму харчовою содою.

Використовуючи невелику щітку, Шантель обережно помасажувала ділянку круговими рухами, створивши щось на кшталт пасти, і залишила на 10 хвилин, після чого випрала як завжди. Коли річ висохла, жирна пляма повністю зникла.

Рідина для миття посуду та харчова сода – це те, що є в будинку у більшості людей. Тому такий метод залишається дуже доступним.

Дивіться, як прибрати стару жирну пляму:

@mama_mila_ Oil stains disappear як magic ? цей метод є моїм go-to для переміщування both old and fresh oil stains on your favourite clothing! Цей вік мого днинки тримає її lipbalm через шнур і його лівий лист маркери на всі наші clothes ? so this method has been our saviour this week! #oilstains#stainremoval#stainremover#cleaninghacks♬ Originalton - speed up songs

Більше лайфхаків:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти