StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тільки не в смітник: чоловік показав, як зробити із новорічної ялинки миючий спрей

4 січня 2024, 13:08
Фанат прибирання показав підписникам, як переробити ялинку на дешевий та ефективний антибактеріальний спрей, який підходить для всіх поверхонь.
Тільки не в смітник: чоловік показав, як зробити із новорічної ялинки миючий спрей
Як зробити із ялинки миючий спрей - чоловік показав, що можна робити із ялинки / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Якщо вам пощастило, що на Різдво у вашому домі стоїть справжня ялинка, вам може бути цікаво, чи є способи перепрофілювання ялинки - і один чоловік поділився зручним способом, як перетворити її на ефективний миючий спрей.

У TikTok чоловік під ніком @creative_explained підписав своє відео так: "Ви не повірите, як це можна зробити: "Ви не повірите, що можна зробити з ялинкою", і він мав рацію, оскільки багато людей у коментарях були вражені тим, що дерево, на якому колись висіла ваша скромна колекція дрібничок, може перетворитися на спрей для прибирання будинку зверху донизу.

Дивіться відео про те, що можна зробити із новорічної ялинки після Нового року:

відео дня

Він сказав: "Відріжте кілька гілок від вашої ялинки, трохи подрібніть їх, візьміть герметичний контейнер, покладіть туди хвою, а потім залийте її білим оцтом, закрийте і залиште так приблизно на три тижні".

Через три тижні оцет повинен мати "приємний золотистий колір", і коли це станеться, потрібно взяти пляшку з розпилювачем і "процідити в неї частину рідини". Навіщо? Він пояснив: "Хвоя має антибактеріальні властивості, і в поєднанні з оцтом вона створює супер-крутий дезінфікуючий засіб".

Ви можете використовувати його для чищення "будь-чого" у вашому домі, і він залишає "приємний" аромат. Він перерахував дзеркала, туалети, підлогу та прилавки як основні місця, де можна використовувати спрей.

Згідно з DIY Natural, "сосна є природним антибактеріальним засобом і чудово пахне", тому її навіть можна використовувати для виготовлення мила та чищення вашого будинку.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти