StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Це принесе нещастя вашій родині: стало відомо, коли правильно прибирати ялинку

1 січня 2024, 03:00
Занадто великою може бути спокуса залишити новорічну ялинку на весь новий рік, але найбільш забобонні знають, що це може принести неприємності в новому році.
Це принесе нещастя вашій родині: стало відомо, коли правильно прибирати ялинку
Коли правильно прибирати ялинку в 2024 році - прикмети / Колаж Главред, фото: УНІАН

Різдвяні святкування закінчилися, і ми з нетерпінням чекаємо на новий рік, але люди ніколи не можуть вирішити, коли саме потрібно прибирати прикраси.

Не можна заперечувати, що коли ви прибираєте ялинку, ангелів та різноманітних оленів, кімната стає досить голою і трохи менш цікавою. Ніщо не може зрівнятися з розгляданням барвистих прикрас, і в результаті люди можуть вирішити залишити їх якомога довше, навіть до Нового року. Але чи знали ви, що за повір'ями є день, коли їх потрібно зняти? І якщо ви дійсно забобонні, це може принести невдачу в наступному році, якщо ви залишите їх після цієї дати, повідомляє North Wales Live.

Перший день різдвяних святкувань технічно є Днем Різдва, хоча деякі люди ставлять ялинку ще у вересні. Дванадцята ніч (5 січня) вважається останнім днем або переддень Водохреща. Згідно з повір'ям, якщо залишити прикраси після 5-го січня, це може принести невдачу.

відео дня

Це повір'я походить з тих часів, коли люди прикрашали свої домівки плющем і падубом. Вони вважали, що духи дерев живуть у зелені, і переконувалися, що всі святкові прикраси та обрізки були зняті в перший тиждень Нового року, щоб випустити їх на волю.

Якщо цього звичаю не дотримуватися, то, за повір'ям, це вплине на рослинність і зелень протягом наступних дванадцяти місяців, що буде приносити невдачу, і деякі люди все ще дотримуються цієї традиції і в наші дні. Багато хто навіть вирішує зняти ялинку перед Новим роком, щоб увійти в нього заново, прикрасивши свій дім і зробивши його чистим, щоб зустріти наступний рік.

6 січня - день Хрещення Господнього, який у християнських релігіях відзначається в день, коли три мудреці відвідали немовля Ісуса. Також згадується його хрещення.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти