Існує таємна кнопка: чоловік показав як вимкнути "звук мікрохвильовки"

25 жовтня 2024, 20:18
273
Мікрохвильова піч має приховані можливості, зокрема, за допомогою спеціальної кнопки можна відключити звукові сигнали цього кухонного приладу.
Існує таємна кнопка: чоловік показав як вимкнути 'звук мікрохвильовки'
Як вимкнути звук мікрохвильовки - таємна кнопка про яку знають одиниці / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Про що ви дізнаєтесь:

  • Як вимкнути звук таймера мікрохвильовки
  • Як знайти кнопку, яка вимикає "звук мікрохвильовки"

Багато людей починають усвідомлювати, що мікрохвильові печі мають приховану функцію, яка не пов’язана з розігріванням їжі. Ці пристрої є чудовим доповненням до кухні завдяки швидкості та економії, але їхній основний недолік — дратівливий писк, що означає закінчення процесу розігрівання.

Деякі сучасні моделі оснащені безшумним режимом з позначкою звуку або динаміка для відключення сигналів, проте відсутність такої функції в інших моделях змушує користувачів думати, що заглушити звукові сигнали неможливо, повідомляє Express.

відео дня

Експерти зі "Taste of Home" розкрили секретний метод, як вимкнути звук у мікрохвильовці.

"Найбільш дратівливий звук на вашій кухні, ймовірно, походить від таймера мікрохвильової печі. Якщо сьогодні такий день, коли ви не можете терпіти його звуковий сигнал, ось як вимкнути звук мікрохвильовки"", - наголошують вони.

Багато хто вважає, що цифри на мікрохвильовій печі служать лише для налаштування нагрівання, однак звук можна вимкнути, натиснувши та утримуючи кнопки 0, 1 або "Стоп".

"Ці кнопки можуть мати секретні функції, запрограмовані виробниками, щоб допомогти вам вимкнути звукові сигнали мікрохвильовки", - наголошують фахівці.

Варто зазначити, що мікрохвильові печі різняться за функціями, тому цей спосіб може підходити не для всіх моделей.

Американський блогер з TikTok, Метті МакТек, рекомендує спробувати утримувати кнопку з цифрою два для відключення звуку.

Дивіться відео про те, як вимкнути звук мікрохвильовки:

Якщо жоден метод не працює, краще звернутися до інструкції пристрою.

"Швидше за все, є простий спосіб вимкнути звук, який супроводжує таймер вашої мікрохвильовки. Можливо, вам просто доведеться трохи почитати або проконсультуватися в інтернеті, щоб знайти його",- попередив експерт.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Новини партнерів
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти