StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Майже кондиціонер: як зробити вентилятор ефективнішим

18 липня 2024, 14:40оновлено 18 липня, 20:24
3809
Єдине, що вам знадобиться для цього - вентилятор і дві пляшки замороженої води.
Як зробити вентилятор ефективнішим
Як зробити вентилятор більш ефективним / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Нині, коли температура повітря в Україні сягає страшних +35 або навіть +40, важливо знайти прихисток, який врятує вас від палючого сонця. Ним може стати ваш будинок, навіть якщо у вас немає кондиціонера.

Немає нічого гіршого, ніж прийти додому після довгого, спекотного дня в офісі й одразу ж потрапити в будинок, який нагадує сауну. Але ж саме так зараз почуваються багато хто вдома. Звісно, такі поради, як закриття всіх вікон і дверей та фіранок, мають певне значення, але, на жаль, це не завжди допомагає, пише Tips and Tricks.

Як врятуватися від спеки

Єдине, що вам знадобиться для цього - вентилятор і дві пляшки замороженої води. Вентилятор - річ сама по собі хороша, але, на жаль, він просто ганяє приміщенням тепле повітря, але не робить його прохолоднішим.

Що таке Tips and Tricks?

Tips and Tricks - один із найбільших брендів у своїй ніші, що входить до складу голландської медіакомпанії WeBlog Media. Веб-сайт і сторінку у Facebook відвідують тисячі відвідувачів щодня. Ресурс публікує лайфхаки та хитрощі, якими люди діляться в мережі.

Як зробити вентилятор більш ефективним?

Щоб зробити свій вентилятор набагато ефективнішим, ви можете зробити власний кондиціонер, використовуючи вентилятор і дві пляшки замороженої води.

Майже кондиціонер: як зробити вентилятор ефективнішим
/ Инфографика: Главред

Наповніть дві великі пляшки водою і покладіть їх у морозилку, поки вода повністю не замерзне. Потім покладіть пляшки на підлогу (або на стіл, якщо у вас стоїть вентилятор) поверх складеного рушника.

Поставте вентилятор позаду пляшок. Таким чином, вентилятор буде гнати будинком дійсно холодне повітря, створюване льодом у пляшках. Це дасть змогу температурі дійсно знизитися.

Дивіться відео про те, як зробити вентилятор холоднішим:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти