StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як використовувати яблучну шкірку: 3 хитрощі, про які ви не здогадувалися

17 липня 2024, 18:03
103
Ми знайшли кілька порад про те, як заощадити і використовувати яблучні очистки з користю.
Як використовувати яблучну шкірку
Як використовувати яблучну шкірку / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Яблука - один із найпоширеніших фруктів в Україні. Крім визнаних поживних властивостей, яблучна шкірка може бути дуже корисною в будинку.

Ми знайшли кілька порад про те, як заощадити і використовувати яблучні очистки з користю.

Як зробити яблучний оцет

Очистіть яблуко і змішайте яблучну шкірку з водою і цукром, потім процідіть отриману рідину через чисту бавовняну тканину. Не забудьте вичавити всю рідину, пише Sante+.

відео дня

Перелийте рідину в скляну банку, але не закривайте її кришкою: покладіть на поверхню чисту бавовняну тканину і закріпіть її на обідку ємності гумкою. Це дасть змогу повітрю вільно контактувати з рідиною і перетворювати її на оцет.

Santé+ Magazine

Santé+ Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже понад десять років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але пізніше його випустили в цифровій версії.

Зберігайте банку в темному місці при кімнатній температурі не менше трьох тижнів, щодня струшуйте суміш, а коли оцет буде готовим, перелийте її в пляшку.

Як зробити освіжувач повітря

Використовуючи яблучне очищення, ви також можете зробити чудовий освіжувач повітря. Для початку висушіть шкірку на сонці, потім покладіть її в полотняний або тюлевий мішечок з паличкою кориці, щоб аромат поширювався по всьому будинку. Їх можна розкласти по шафах, шухлядах і багатьох інших місцях.

Як довго зберігаються овочі та фрукти в холодильнику інфографіка
Як довго зберігаються овочі та фрукти в холодильнику інфографіка / Главред

Як очистити алюмінієвий посуд

Яблучну шкірку можна використовувати для чищення алюмінієвого посуду і предметів, оскільки кислота, що міститься в ній, має чудову знежирювальну дію.

Покладіть їх у каструлю з водою і занурте туди предмети, що очищаються. Потім поставте каструлю на плиту на слабкий вогонь приблизно на 40 хвилин і вимкніть її. На завершення залиште її повністю охолонути і ретельно протріть предмети чистою серветкою з мікрофібри - результати приголомшливі.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти