StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чому завжди потрібно закривати штори у номері готелю: відповідь здивує

19 березня 2024, 13:31
Охоронець попередив, що є важлива причина, чому потрібно завжди тримати штори в готелі закритими - навіть серед білого дня.
Чому завжди потрібно закривати штори у номері готелю: відповідь здивує
Чому потрібно закривати штори / колаж: Главред, фото: pexels

Охоронець готелю наголосив та закликав людей залишатися пильними, навіть коли вони зупиняються в готелі під час відпустки. Злодії завжди можуть ховатися і стежити за готельними номерами.

Колишній охоронець та слідчий Аарон Бонд пояснив жахливу причину, чому ваші штори завжди повинні бути закритими, коли ви перебуваєте в готелі. Туристи можуть бути під загрозою крадіжки зі свого готельного номера, особливо якщо охорона готелю не дуже хороша, передає Mirror.

Він наголосив, коли ви бронюєте готель, необхідно вживати заходів безпеки, але коли ви приїдете, ви повинні переконатися, що ваші штори залишаються закритими.

відео дня

"Якщо ваш готельний номер "не видно" іншим кімнатам, то важливо тримати штори закритими - це "дозволяє людям знати про ваші пересування та може стати причиною пограбування". Також не варто голосно говорити про плани публічно, оскільки це може повідомити злодіям, що ви збираєтеся покинути кімнату", - попереджає слідчий.

Фахівець пояснив, що варто ретельно вибирати готельний номер. Краще обирати номер на третьому-п’ятому поверсі, а не на нижніх поверхах, оскільки вони більш схильні до потенційних злочинів.

Колишній охоронець також рекомендує туристам ретельно перевіряти кімнату на наявність секретних камер, перш ніж заселятися.

"Приховані камери можуть бути такими ж маленькими, як голівка шпильки, а встановити їх можна будь-де у вашій кімнаті, - попередив фахівець.

Аарон рекомендувує використовувати камеру телефону для сканування кімнати, оскільки "вона може вловити відображення об’єктива камери".

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти