StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чому досвідчені господині кладуть крейду у шафу: вона позбавить від набридливої проблеми

15 вересня 2022, 18:18
Шматочки крейди мають унікальні властивості й допоможуть захистити ваш одяг у шафі.
Одежда, шкаф, мел
За допомогою крейди можна позбутися сирості у шафі і попередити появу цвілі та неприємного запаху/ ua.depositphotos.com, Instagram

У досвідчених господарок часто можна побачити шматочки крейди у шафі. Не потрібно дивуватися, якщо помітили таке на перший погляд дивне використання крейди. Адже ця річ насправді дуже виручає у господарстві, особливо якщо гостро постало питання, як позбутися сирості у шафі з одягом.

Сирість особливо може з’являтися, коли настають осінні холоди і приходить сезон дощів. Тоді у шафі може "завестися" не лише зайва волога, а й усі наслідки, які супроводжують її появу – цвіль, грибок, а також неприємний запах.

Подолати такі неприємні "сюрпризи" можна за допомогою простої крейди. Але варто пам’ятати, що шматочки крейди не зможуть виправити ситуацію, якщо цвіль уже з’явилася у шафі. Такий засіб боротиметься саме з першопричиною таких проблем – сирістю, і допоможе не допустити появи цвілі та неприємного запаху у шафі з одягом.

відео дня

Крейда завдяки своєму складу і структурі чудово вбирає вологу. Тому її шматочки можна розкласти на полицях у шафі або в тумбочках, де ви зберігаєте одяг і взуття. Таким чином можна позбутися сирості.

Проте крейда може забруднити одяг, тому краще її покласти у мішечок з тканини або у капронову шкарпетку. Такі мішечки можна не лише покласти біля одягу, а також почепити зверху на вішалках.

Час від часу шматочки крейди потрібно міняти на свіжі, щоб зберігався постійний ефект.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти