StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Накличете хвороби та біду": чому не можна лягати спати головою до дверей

19 грудня 2023, 16:55оновлено 21 грудня 2023, 17:36
348
Куди краще спати головою, щоб мати здоровий сон та хорошу ауру - дізнайтесь у матеріалі Главреду.
'Накличете хвороби та біду': чому не можна лягати спати головою до дверей
Чи можна спати ногами до дверей / колаж: Главред, фото: pexels.com

Чи можна в спальні ставити ліжко ногами до дверей, адже наші предки здавна вважали, що двері - це вхід у потойбічний світ. Також не варто ставити ліжко близько до стіни, щоб не накликати проблеми із здоров'ям та у стосунках із рідними та коханими.

Майстер фен-шуй Давид Векуа в Youtube розповів, як створити затишок у спальні та куди краще поставити ліжко, щоб мати повноцінний сон та хороше здоров'я.

Радимо також ознайомитись із матеріалом: Чого не можна спати біля дзеркала: що відбувається з людиною вночі. Дізнайтесь, чому важливо правильно розташувати меблі в домі.

Чому не можна спати вперед ногами до дверей

В народі вважають, що вночі, увісні душа людини може покидати тіло. В разі, якщо людина спить навпроти дверей, то вона може побачити вхід у потойбічний світ та відправитися туди назавжди. Відомо, що через це людина може померти або стати душевнохворим.

Вважають, що така прикмета пов'язана із тим, що за християнськими традиціями, померлу людину виносять із дому ногами вперед. Наші предки дуже боялись лягати спати ногами до дверей, адже вірили, що через це можна стати небіжчиком під час сну. Вищі сили могли вирішити, що перед ними померла людина та назавжди забрати життя.

Ще одна прикмета в які вірили наші предки, згідно з якою, нечиста сила може забрати людину в пекло, якщо та спала ногами до дверей. Вважається, що злі духи можуть затягти туди людину за ноги. Підтвердженням цього були раптові смерті уві сні.

Як не можна спати: ногами до дверей чи головою

  • Відомо, якщо людина буде спати головою до дверей, то втратить свої життєві сили, енергію та погіршується здоров'я - хвороби "чіпляються" за людину одна за одною.
  • Якщо ваше ліжко розташовується біля дверей так, що людина спить головою до дверей, то це може накликати біду у стосунках родини. Той хто спить головою до дверей, часто матиме конфлікти зі своєю коханою людиною, рідними та дітьми. Через такі конфлікти можуть виникнути проблеми і на роботі.
  • Спеціалісти фен-шуй розповіли, що не варто ставити ліжко узголів'ям до дверей. Вважається, що у будинок потужний потік позитивної енергії заходить через двері, а залишає через вікно.

Дивіться відео про те, як правильно розташувати меблі у спальні:

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти