StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як висушити волоські горіхи за хвилини: ключові правила та найкращі методи

13 вересня 2024, 18:29оновлено 14 вересня, 17:27
4540
Сушіння горіхів — це простий спосіб підкреслити їхній смак та збільшити термін зберігання. Главред з'ясував, як сушити горіхи в духовці без дегідратора.
Як висушити волоські горіхи за хвилини: ключові правила та найкращі методи
Яу сушити горіхи - як сушити горіхи в духовці / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Горіхи є незамінним інгредієнтом багатьох страв, від салатів до випічки, і їх правильне сушіння в духовці не тільки покращує смак, але й збільшує термін зберігання. Американська шеф-кухарка Анни Олсон у відео на власному YouTube каналі розповіла про те, як правильно сушити горіхи в духовці.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, як правильно зберігати горіхи, для того, щоб вони простояли якомога довше, рекомендуємо наш матеріал: Моль і цвіль будуть не страшні: як зберігати горіхи, щоб не псувалися.

Як правильно підсушити волоські горіхи в духовці

Анна Олсон, ведуча популярного кулінарного каналу "Oh Yum with Anna Olson", ділиться простими порадами щодо сушіння та підсмажування горіхів, аби покращити їхній смак і зберегти свіжість.

"Використання горіхів усіх сортів — це чудовий спосіб додати блиску вашим улюбленим стравам, але підсмажування їх дійсно виводить їх на новий рівень. Ви підсмажуєте олію всередині горіхів, і чим більше олії, тим солодший смак", — пояснює Анна Олсон.

Що відомо про Анну Олсон

Анна Олсон - американська кондитерка. Раніше вона була ведучою програм Food Network Canada's Fresh with Anna Olson, Sugar and Kitchen Equipped та Bake with Anna Olson. Наразі вона є суддею на шоу Great Chocolate Showdown та Junior Chef Showdown, прем'єра яких відбулася у 2020 році. Вона веде короткі відео на своєму YouTube-каналі Oh Yum with Anna Olson. Проживає в місті Велланд у регіоні Ніагара, провінція Онтаріо, Канада, повідомляє Вікіпедія.

Скільки часу сушити горіхи в духовці

Для підсмажування горіхів Анна рекомендує:

  • Підготовка до смаження. Викладіть горіхи на деко, застелене пергаментом.
  • Температура та час. Поставте горіхи в духовку при температурі 350°F (175°C) на 10-12 хвилин, перемішуючи їх один раз для рівномірного підсмажування.
  • Зберігання. Після підсмажування переконайтеся, що зберігаєте горіхи в герметичному контейнері або пакеті, навіть у морозильній камері, щоб подовжити їхній термін зберігання.

Анна також радить освіжати горіхи після морозилки, просто підсмаживши їх у духовці на 10 хвилин.

Дивіться відео про те, як правильно підсушити волоські горіхи в духовці:

Як довго замочувати горіхи перед сушінням

Блогерка Кейлі Нахама, відома своїм YouTube каналом "MeMore by Kelly Nahama", розповідає про важливість замочування горіхів перед сушінням, щоб позбутися антипоживних речовин, таких як фітинова кислота. Замочування допомагає покращити їхню поживність та полегшити засвоєння організмом.

"Замочування горіхів видаляє інгібітори ферментів і антипоживні речовини, що не корисні для травної системи", — зазначає Кейлі.

Для цього процесу Кейлі радить додати столову ложку солі до теплої відфільтрованої води та залити горіхи або насіння.

"Після замочування промийте їх кілька разів, щоб видалити зайві домішки", - додає вона.

Як підсушити горіхи в духовці після замочування

Для того, щоб висушити горіхи після замочування блогер радить викласти горіхи на деко тонким шаром і поставити їх у духовку на мінімальному вогні (не більше 160°C) на 12-24 години.

"Важливо не перегрівати їх, щоб зберегти всі поживні речовини. Чим тонший шар горіхів, тим швидше вони висохнуть. Важливо пересвідчитись, що вони повністю висушені, аби уникнути плісняви під час зберігання", — додає Кейлі.

Дивіться відео про те, як підсушити горіхи в духовці після замочування:

Що відомо про YouTube канал "MeMore by Kelly Nahama"

YouTube канал "MeMore by Kelly Nahama" – це платформа, створена блогеркою Кейлі Нахамою, яка ділиться порадами з ведення здорового способу життя, правильного харчування та догляду за собою. Аудиторія каналу - понад 6,5 тисяч користувачів.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти