StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як виглядати молодше: цей лайфхак для макіяжу змінить життя жінок за 50

20 листопада 2023, 12:40
Експерт з краси поділилася потужним прийомом макіяжу для жінок старшого віку, який допоможе їм виглядати молодше.
Як виглядати молодше: цей лайфхак для макіяжу змінить життя жінок за 50
Як виглядати молодше - цей лайфхак для макіяжу змінить життя жінок за 50 / Колаж Главред, фото: скріншот із відео, pexels

Деякі макіяжі можуть миттєво освітлити обличчя і підкреслити відтінок шкіри - але їх не завжди легко досягти. Коли ви новачок, вам може бути важко намалювати ідеальну крилату підводку або зрозуміти, для чого кожен інструмент для макіяжу використовується на обличчі.

Проте використання правильної кількості продукту та дотримання правильної техніки нанесення не лише приховує недоліки, але також може допомогти виглядати молодше. Зазвичай ми акцентуємо увагу на конкретних частинах обличчя, наприклад, на брівках, для створення більш підтягнутого вигляду.

Жінки з віком часто зосереджуються на нанесенні тонального крему та формуванні брів, щоб зменшити сліди старіння. Проте один експерт у галузі краси виявив, що навіть простий макіяж може створити "драматичний" ефект і, таким чином, допомагає жінкам старше 50 років виглядати молодше.

Експерт з краси Ніколь Джонсон, яка спеціалізується на порадах з макіяжу для жінок старшого віку, поділилася відео на Youtube і розповіла, що підводка для очей здатна перетворити зовнішність її зрілих клієнтів. У відео вона сказала: "Я навчу вас маленькому хитрому трюку, про який ви, мабуть, не знаєте, але який суттєво змінить життя жінок, яким за 50".

Перший крок у макіяжі - нанести на повіку нюдовий пудровий пігмент, щоб освітлити її, а потім нанести матові фіолетові тіні і провести ними по верхній лінії вій біля основи повіки.

Далі слід провести стрілку трохи далі, щоб вона досягла зовнішнього куточка ока і сформувала пряме міні-крило по краях. Нікол пояснює: "По суті, я хочу зробити цю повіку світлою, а потім додати драматизму за допомогою тіней, вдаючи, що це мій лайнер. Але це не так, ми повернемося до нашого лайнера".

Експерт з макіяжу каже, що перший крок працює з кількома різними кольорами, включаючи коричневий, але радить уникати використання чорного. Для третього кроку слід взяти олівець-кольор глибокого фіолетового відтінку, повідомляє Express.

Метод є ефективним способом освітлити і розширити очі, але для багатьох зрілих жінок існує одна поширена проблема, яка псує загальний вигляд. Ніколь стверджує: "Коли я працюю на зйомках, роблячи макіяж зрілим жінкам, я помічаю, що у деяких з них є чітка внутрішня лінія між повікою та лінією росту вій. Це буде справжній помітний тілесний колір між красивою темрявою на очах, де підводка знаходиться в тіні. Але він буде по-справжньому підкреслений нюдовим кольором під віями. Тому я завжди робила так - і це кардинально змінювало ситуацію - брала олівець і підводила його".

Дивіться відео, як за допомогою макіяжу виглядати молодше:

Для цього потрібно взяти гостро заточений олівець для очей і акуратно нанести його на внутрішню лінію вій, щоб приховати тілесний колір. Експерт стверджує, що це "розплавить" підводку в темряві вій і створить ефект "повніших" очей. Вона стверджує, що це допомагає очам "повністю зійтися", щоб нагадувати природну лінію очей, а не ту, що була нафарбована.

Хоча деякі люди вже використовують цей трюк на нижній лінії вій, Ніколь застерігає від нього зрілих жінок, оскільки він закриває очі. Натомість, метою є створення подовженого, але розширеного погляду.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти