StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як відбілити гумову підошву кросівок: 5 простих порад, які зекономлять ваш час

26 серпня 2022, 01:35
Щоб повернути гумовій підошві взуття білий колір, не потрібно багато зусиль і дорогих засобів. Впоратися із завданням допоможуть підручні засоби.
Стирка кроссовок, кроссовки, кеды, подошва кроссовок
Як відбілити гумову підошву кросівок/ ua.depositphotos.com

Усім хочеться, щоб їхні білі кросівки чи кеди завжди виглядали як нові. Але надовго їхньої сліпучої новизни не вистачає. Як би обережно ви їх не носили, а забруднення не можуть обійти їх стороною. І в першу чергу це стосується підошви взуття, адже вона приймає на себе основний удар. Тому вже після декількох виходів у вашому новому взутті може стати актуальним запитання, як повернути гумовій підошві білий колір.

Щоб улюблені кросівки або кеди засяяли білизною з новою силою, можна скористатися однією із декількох порад, які допоможуть відбілити резинову підошву.

1. Засіб для видалення жирних плям

Щоб очистити білу резинову підошву взуття, можна скористатися простим засобом для видалення жирних плям на кухні. Наносимо його на губку і добре протираємо підошву, потім змиваємо залишки миючого засобу водою. Для захисту рук краще одягнути гумові рукавички.

відео дня

2. Сода

Потрібно зробити кашкоподібну масу з соди і води і протерти цією сумішшю підошву. Після цього сполоснути чистою водою і поставити сушитися.

Проте варто бути обережними і не перестаратися – у суміші має бути достатня кількість води, інакше ви ризикуєте подряпати ваше взуття.

3. Лимонна кислота

Ще один хороший альтернативний засіб для очищення білої підошви. Потрібно розчинити у склянці води 25 г лимонної кислоти. Розчином натерти плями на гумовій підошві взуття, скориставшись для цього серветкою із мікрофібри. Далі змиваємо залишки розчину водою і протираємо паперовими рушниками.

4. Зубна паста

Наносимо використаною зубною щіткою білу зубну пасту на підошву, м’якими рухами втираємо її, а потім змиваємо залишки і витираємо "робочу поверхню".

5. Канцелярська гумка

Такий спосіб підійде, щоб позбутися чорних смуг на білій підошві. Потрібно ретельно витерти смуги гумкою, поки вони не зникнуть. Далі підошву можна протерти сухою щіткою, щоб прибрати залишки, і помити водою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти