StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чим вбити запах диму в будинку, коли на кухні щось згоріло: два способи

14 серпня 2023, 17:06
5599
Главред розповість, як швидко позбутися від диму в квартирі.
Чим вбити запах диму в будинку
Чим вбити запах диму в будинку / колаж: Главред, фото: pexels

У всіх в житті бувають ситуації, коли ви щось забули на плиті і воно згоріло. Запах диму і сам дим наповнює квартиру і від нього хочеться швидше позбутися. Зробити це досить важко, але можливо. Ми розповімо, як швидко позбутися від диму в квартирі.

Що добре вбирає дим

Для того, щоб дим не встиг вбратися в поверхні і предмети, необхідно якомога раніше почати з ним боротьбу. Як тільки ви побачили, що приміщення задимлене - необхідно розкласти всюди якомога більше вологих рушників. Мокра тканина здатна вбирати дим, який висить в повітрі. Цей ефект також можна посилити, якщо мочити тканину водою з оцтом, а саме - на один літр додати одну столову ложку оцту.

Чим вбити запах диму в будинку

Після того, як дим перестане висіти в повітрі, але його запах все ще буде чути - варто приступити до його ліквідування. Зробити це можна за допомогою солі, кави і соди. Ці інгредієнти необхідно розсипати в ємності і розставити по приміщенню, сіль вбере горілий запах.

відео дня

Також від горілого запаху допомагає соляний розчин. У воді необхідно розчинити сіль в пропорціях 20 ложок солі на 2 літри води і розставити цю воду також по приміщенню. Вона нейтралізує горілий аромат.

Як швидко вивітрюється запах диму

З запахом диму боротися досить важко. У тому випадку, якщо всі необхідні дії були виконані відразу, то і наслідки будуть мінімальні, а ось якщо горіло щось більше двох годин, то запах диму може протриматися і довше - до декількох місяців.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти