StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чому не можна пити чай з ложкою в чашці: звичка, яка прирікає на біди

11 серпня 2023, 12:35
32643
Главред розповість, чому не можна залишати ложку в чашці з чаєм і до чого це може привести.
Чому не можна пити чай з ложкою в гуртку
Чому не можна пити чай з ложкою в гуртку / колаж: Главред, фото: pexels

З дитинства багато хто знає, що пити чай з ложкою в чашці - поганий тон, проте мало хто знає, чому. Ми розповімо, чому не можна пити чай з ложкою в чашці.

Чи потрібно витягувати ложку з чаю - почнемо з простого

Пояснюючи, чому необхідно діставати ложку з чашки перед тим, як випити чай, варто сказати про практичну сторону. Ложка в чашці банально може привести до травми обличчя або, куди гірше - до травми очей. Також, залишену в чашці ложку можна зачепити і перевернути кухоль, що призведе до того, що чай або інший напій розіллється. Однак є й інші сторони цього питання.

Чому не можна залишати ложку в чашці з чаєм

Всі українці давно живуть в системі традицій і прикмет, які з покоління в покоління передавалися предками. Згідно з переказами наших попередників - ложка, яку людина залишає в чашці, служить зручним мостом для темних сил, щоб проникнути в напій. Разом з напоєм зло проникає в людину і значно псує його життя. Деякі і зовсім переконані, що таким чином незаміжня дівчина назавжди може залишитися незаміжньою, а інша людина - бідною і нездоровою. Також не варто не тільки залишати ложку в чашці, але і залишати на столі чашку з недопитим чаєм. Чому - розповімо далі.

відео дня

Чому не можна залишати недопиту чашку

Східні традиції свідчать, що недопитий чай в чашці може забрати у власника його життєві сили, а також спричинити за собою розставання з близькими і дорогими людьми в тому випадку. якщо чай був випитий з ними.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти