StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Антивіковий макіяж, який знесе вам дах: експерт показала, як виглядати молодше

27 грудня 2023, 15:20оновлено 29 грудня 2023, 17:17
Макіяж можна використовувати, щоб приховати або покращити шкіру, а за словами одного експерта з краси, він навіть може зробити жінкам за 35 миттєвий ліфтинг.
Антивіковий макіяж, який знесе вам дах: експерт показала, як виглядати молодше
Як виглядати молодше жінкам за 35 - антивіковий макіяж / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Хірургічна підтяжка обличчя - це один із способів виглядати молодше, але за допомогою правильних методик результати легко імітувати в домашніх умовах. І за словами однієї зірки TikTok, відомої як Меган Менопауза (@meaganonline), все, що для цього потрібно, - це кілька засобів для макіяжу, пише Express.

Вони не обов'язково мають бути дорогими, адже основним інструментом є кремовий консилер, на кілька тонів світліший за тон шкіри. У відео, розміщеному в соціальній мережі Tik-Tok, Меган розповідає: "Цей антивіковий макіяж підірве ваш розум.

Отже, ми будемо грати з розміщенням консилера.

відео дня

"Ми висвітлюємо обличчя в зрілих місцях", - наголошує експерт.

Першим кроком Меган було нанесення консилера на "лінію гріха" - складку, що проходить знизу носа та навколо рота.

Потім вона додала невелику кількість консилера під нижньою губою і над дугою брови. Навколо очей б'юті-експерт додала невелику кількість засобу під внутрішній куточок ока і провела рукою вгору по зовнішньому куточку, щоб підняти обличчя.

Після того, як продукт був розміщений у високих точках її кісткової структури, вона розтушувала його маленьким вологим спонжем, щоб утримати все на місці.

До речі, названо дивовижний продукт, який запобігає стресу і старінню. Жирна риба-містить омега - 3 жирні кислоти, які захищають від запалень і окисного стресу.

Миттєво обличчя Меган виглядало яскравішим і бадьорішим. Щоб завершити образ, зірка TikTok взяла теплий коричневий контурний засіб, який вона нанесла на вилиці, потім під щелепу і навколо підборіддя.

Після розтушовування вона взяла кремовий олівець для рум'ян, щоб нанести їх на щоки. Міган сказала: "Для нанесення рум'ян вам потрібно буде прикласти великий і вказівний пальці до вуха, щоб створити L-подібну форму - ось вона, ваша форма".

Дивіться відео про те, як за допомогою макіяжу виглядати молодше:

@meaganonline Flawless in a flash: 10 minute anti-aging makeup hack for women over 40! Take 10 years and 10lbs off your face with this EASY Makeup tutorial. The Anti aging angels are singing! FULL PRODUCT LIST AT END. #tiktokbeautytips#over4Obeautyhacks#makeupformatureskin#middleagemuse♬ original sound - Meagan Menopause MenopauseTok

Після того, як рожевий пігмент був нанесений на шкіру, вона додала кілька невеликих точок прозорого тонального крему на все обличчя і розтушувала його.

На завершення б'юті-експерт поплескала рідким хайлайтером по всіх точках, де вона вперше нанесла консилер, зі словами: "Бачите, як сяє? "Ви бачите це сяйво? 15 років з мого обличчя - не 10, а 15".

Б'юті-хак Меган демонструє техніку, відому як "підфарбовування", яка полягає у виділенні та контуруванні ділянок обличчя перед нанесенням шару тонального крему.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти