StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як має виглядати жінка в 40 років: дизайнер розповів, як не перетворитись на "бабусю"

20 грудня 2023, 13:41оновлено 21 грудня 2023, 15:53
33550
Жінки після 40 років можуть виглядати красиво і презентабельно. Главред з'ясував, які 10 найпоширеніших помилок при формуванні образу жінок за 40.
Як має виглядати жінка в 40 років: дизайнер розповів, як не перетворитись на 'бабусю'
Як виглядати молодше після 40 років / Колаж Главред, фото: УНІАН

Жінки будь-якого віку можуть виглядати красиво і презентабельно. Однак багато представниць прекрасної статі після 40 років починають прикидатися бабусями, вдягаючись не в той колір, надягаючи різнокольорові толстовки намагаючись виглядати молодше.

Серед помилок в одязі, які можуть зістарити вас раніше часу, можуть бути неправильно підібрані розміри, застарілі або неакуратні моделі, некоректне взуття для вибраного образу, недбалість у догляді за одягом, а також несумісність кольорів чи стилів у вибраному ансамблі.

Є щонайменше десять помилок в одязі, які зістарять завчасно.

відео дня

Безформний одяг

Оверсайзні речі підходять двадцятирічним дівчатам зі стрункою фігурою. А спроби приховати недоліки талії піджаком або широкими брюками, швидше за все, будуть невдалими. В цьому випадку краще вибирати облягаючий одяг з щільної тканини, яка відмінно збереже пишні форми, підкресливши красу фігури.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, як фарбуватись для того, аби виглядати молодше, рекомендуємо наш матеріал: Як виглядати молодше: цей лайфхак для макіяжу змінить життя жінок за 50.

Квіткові принти на темному одязі

Це тренд, який давно забутий і від якого потрібно відмовитися. А великі квіти на темному тлі додадуть зайвих кілограмів. Володарка такого плаття буде виглядати набагато старше своїх років.

Відвертий одяг

Саме такі речі не варто носити навіть після 30 років, адже вони змушують сумніватися в собі та додають кілька років. Сорокарічним жінкам найкраще підійде не надто декольтований одяг, який приховує недоліки фігури, стегон і ніг.

Довга спідниця

Жінкам низького зросту заборонено носити цей одяг, також з цим елементом гардеробу слід бути обережними коли вам більше за 40 років. Ви можете вибрати спідницю міді, яка оголює щиколотки. В міру оголені ноги продемонструють вашу красу.

Трикотаж

Знову ж таки, якщо ви хочете приховати свої недоліки та підкреслити свою жіночність, цього варто уникати, оскільки занадто обтягуючий одяг може додати вам кілька років і показати, те що потрібно ретельно маскувати.

Мішкуваті джинси

Вибір джинсів для повсякденного стилю жінкам за 40 років варто робити на користь моделей прямого крою, які тримають форму і підходять для поєднання як з кросівками, так і з туфлями на підборах. Широкі джинси краще підходять молодим людям.

Одяг з блискітками

Забути про блискучий одяг зі стразами або паєтками варто назавжди, адже він не лише здешевлює образ, але й робить його більш старим. Жінка, яка прагне мати елегантний зовнішній вигляд, повинна обирати одяг природних тонів без занадто виразних деталей.

Темні образи

Стилісти наголошують, що образ у темних тонах, наближених до чорного має здатність як створювати захоплюючий образ, так і безнадійно зістарювати. Не можна забувати, що темні кольори старять, а світлі омолоджують. Тому не рекомендується створювати образ, повністю складається з коричневого, чорного, чорно-вишневого, бордового, темно-синього та інших подібних відтінків. Щоб бути стильним, потрібно поєднувати темні і світлі кольори.

Вінтаж

Такі речі миттєво додадуть кілька років і зістарять власника. Так, цей одяг дуже популярний, додає візуальний акцент, але вибирати його потрібно дуже ретельно.

Образи, які намагаються омолодити

Це неонові елементи гардеробу, футболки з мультяшними принтами, прикраси зі стразами та паєтками, рвані джинси. Одяг в молодіжному стилі не робить жінку молодшою, а навпаки старішою ще на кілька років.Такий образ виглядає безглуздо і демонструє несмак.

Як одягатися, щоб виглядати молодше після 40 років - поради Андре Тана

Відомий український модельєр Андре Тан у своєму Instagram поділився ключовими порадами про те, як виглядати молодше у 40 років та яких елементів гардеробу краще уникати жінкам з таким віком.

  • У моді натуральність. Тому відмовтеся, будь ласка, відмовитися від нарощених вій, від нарощеного волосся, від нарощених нігтів, ну, природно, і від збільшення губ, грудей і всього іншого.
  • Однозначно вас старить поєднання жовтого з чорним, червоного з чорним. Після 40 років можуть бути тільки маленькі вкраплення в аксесуарах, у сумках, у взутті і так далі.
  • Також ви повинні відмовитися від маленьких каменів і золотої оправи. Це теж вам додає плюс 10-15 років.
  • Полюбіть нарешті кросівки і пластикову оправу, і ви тоді будете молоденькою і красивою.

Дивіться відео про те, як виглядати молодше після 40 років:

Важливо пам'ятати, що кожна жінка у 40 років - унікальна особистість зі своїми власними перевагами та стилем, тому найголовніше - це бути самою собою.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти