StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Моторошна оптична іллюзія для геніїв: потрібно знайти кота серед летючих мишей

31 жовтня 2023, 10:28
Перевірте свій зір, спробувавши знайти цю кішку, що ховається серед кажанів, але будьте обережні, це нелегко. На пошук у вас є всього 26 секунд.
Головоломка
Потрібно знайти кота серед летючих мишей / Колаж Главред, фото: скріншот із відео, everypaw.com

Головоломки не тільки цікаві, але й корисні для здоров'я вашого мозку. Вони можуть допомогти зміцнити вашу пам'ять, підвищити концентрацію уваги та покращити навички вирішення проблем і навчання.

Ця головоломка була створена Everypaw Pet Insurance, спеціалізованою страховою компанією для собак, котів та кроликів, як спосіб відсвяткувати моторошний сезон. То чому б вам не спробувати? У вас э всього 26 секунд на пошук. Запустіть таймер і подивіться, скільки часу вам знадобиться, щоб знайти кота, який ховається серед кажанів, і попереджаємо - це набагато складніше, ніж ви можете подумати, пише Mirror.

Головоломка
Потрібно знайти кота серед летючих мишей за 26 секунд / фото: everypaw.com

Ви змогли його знайти? Це означає, що ви страшенно добре розбираєтеся в загадках для мозку, молодці! Якщо ні, не хвилюйтеся, не поспішайте. Ось підказка - зосередьте свою увагу на правому верхньому куті. Якщо ви все ще відчуваєте, що не впоралися, продовжуйте читати, щоб знайти місцезнаходження кота.

відео дня

Вам, безумовно, можна пробачити, якщо ви не знайдете кота, тому що чорний кіт ідеально вписується в насичену сцену з кажанами, що робить його дуже складним для розрізнення.

Головоломка
Правильна відповідь / фото: everypaw.com

Нагадаємо, раніше Главред розповідав про найскладнішу оптичну ілюзію. Так, мало кому вдається знайти шкарпетку на малюнку. На виконання цього завдання у вас є лише 7 секунд, тому поспішіть!

Також Главред розповідав про шалену оптичну ілюзію. Лише геній за 13 секунд знайде собаку серед котів. Усі коти на зображенні виглядають як прибульці. І серед кумедних котів десь вправно ховається собака. Спробуйте знайти її за 13 секунд.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти