StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка хоче назвати сина дивним ім'ям, через це посварилася навіть з сестрою

20 липня 2023, 18:44
940
Жінка образилася на свою сестру і навіть заблокувала її номер телефону.
жінка, дитина
Дівчина мало не назвала свого сина безглуздим ім'ям / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Дівчина захотіла назвати свого новонародженого сина "крутим" ім'ям і змусила свою старшу сестру реготати. Тепер сестра переживає, що посваритися з нею. Про це повідомляє Mirror.

"Моя сестра на восьмому місяці вагітності, вона сказала мені кілька тижнів тому, що думає, що хоче назвати свого хлопчика Парадоксом, просто тому, що це звучить круто і унікально", - розповіла жінка.

Спочатку жінка подумала, що її сестра жартує і написала їй кілька нормальних імен. Однак сестра образилася і заблокували її номер телефону.

відео дня

"Вона дуже розсердилася і запитала мене, чому я продовжую пропонувати Імена, коли вона вже вибрала ім'я, тому мені довелося бути чесною, і я сказала їй, що Paradox — не справжнє ім'я, і над нею і її сином будуть знущатися", - додали жінка.

Раніше ми повідомляли, що жінка хоче назвати свою дитину на честь тварини, але люди назвали це ім'я "жахливим". Вона захотіла дати малюкові ім'я Фокс. Десятки людей відреагували на публікацію, деякі сказали, що знають дітей на ім'я Фокс, але інші різко критикували це ім'я.

Нещодавно чоловік розповів чарівну історію, пов'язану з ім'ям пса. Оскільки пса породи "золотистий ретривер" звуть Борис - як колишнього прем'єра Британії - то відвідувачі пабу від такого зазвичай гомерично регочуть.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти