StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка вдає, що не помічає постійних зрад чоловіка: вона назвала дивну причину свого рішення

21 серпня 2024, 15:13оновлено 24 серпня, 19:27
699
У мережі неоднозначно відреагували на пояснення жінки, чому вона досі залишається зі своїм чоловіком після того, як дізналася, що він їй зраджує.
Ссора, мужчина и женщина ссорятся, девушка плачет
Жінка вдає, що не помічає постійні зради чоловіка, через одну причину/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Дружина була розбита горем після того, як дізналася, що її чоловік має роман на стороні. Проте вона зізналася, що надто боїться говорити про це зі своєю другою половинкою, адже, за її словами, вона боїться, що це повністю змінить життя її сім’ї, яке до цього часу було стабільним.

Радимо також прочитати матеріал: У чому різниця між психологом і психотерапевтом: як не помилитися, обираючи спеціаліста

Свою історію жінка розповіла на популярному ресурсі Reddit, пише The Mirror. Вона зазначила, що прожила у цьому шлюбі 15 років, і хоча у них чоловіком були злети і падіння, вона каже, що її друзі постійно говорять їй, як їй пощастило, що він є.

відео дня

Проте одного разу, коли вона позичила у нього телефон, вона дізналася сумну правду. У телефоні вона побачила повідомлення від іншої жінки. Деякі з них були досить відвертими, і з переписки випливало, що чоловік має з цією чужою жінкою не лише емоційний, а й фізичний зв'язок.

Зокрема, її чоловік писав тій жінці, що він її кохає, а також розповідав деталі про свого сина, якого вони виховують з дружиною.

"Також він згадував мене, тож вона знає, що я існую. Але я не бачила, щоб він багато згадував про мене", – зазначила зраджена дружина.

З цікавості жінка знайшла коханку свого чоловіка в Instagram і дізналася, що вона "молода, красива та успішна". Однак вона зізнається, що не хоче сперечатися зі своїм чоловіком щодо його роману, бо хвилюється, який вплив це матиме. Вона додала, що була шокована, коли дізналася, проте коли добре подумала про це, то вирішила нічого не говорити.

"Якщо я поговорю з ним, наше життя повністю зміниться. Життя нашого сина зміниться. Я не знаю, як би він відреагував: заперечив би це, припинив би це або залишив би мене і втік з нею. Адже він писав їй, що любить її. У нас таке гарне, стабільне домашнє життя, я не хочу його втрачати", – пояснила жінка у своєму дописі.

Шукаючи поради, вона звернулася до соцмереж, щоб запитати у користувачів, чи має вона рацію, вирішивши мовчати про все це.

Користувачі залишали під дописом дуже різні коментарі. Так, один назвав жінку наївною і зазначив, що рано чи пізно чоловік сам може її покинути – наприклад, коли коханка завагітніє, або коли він просто вирішить піти до коханки і залишити сім’ю. На думку коментатора, дружина повинна поговорити про це з чоловіком і готуватися до розлучення, не чекаючи, поки чоловік сам піде з сім’ї.

Інший коментатор зазначив: "Сподіваюся, одного разу ти захочеш для себе більшого". Третій користувач написав: "Який твій план, коли він тебе засліпить і незабаром попросить розлучитися? Не думай, що він залишиться, я впевнений, що він планує покинути сім’ю, а ти плануєш своє неіснуюче майбутнє. Сподіваюся, у вас є пенсійний план".

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти